Obrovská tragédia: Záhadná smrť hviezdneho športovca (†30)

Športový svet obletela strašná správa. Vo veku 30 rokov zomrel golfista Grayson Murray, víťaz dvoch turnajov na prestížnej PGA Tour.
  • Zdroj: istockphoto

Športový svet obletela strašná správa. Vo veku 30 rokov zomrel golfista Grayson Murray, víťaz dvoch turnajov na prestížnej PGA Tour.

FOTOGALÉRIA: Grayson Murray

Američan sa v piatok krátko pred koncom druhého kola kvôli chorobe odhlásil z turnaja Charles Schwab Challenge v texaskom Fort Worth. Dnes predstavitelia PGA Tour informovali o jeho úmrtí, príčinu neoznámili.

Nemám slov. PGA Tour je rodina, a keď stratíte jej člena, už to nikdy nie je rovnaké. Trúchlime za Graysonom a modlíme sa za útechu jeho milovaných," uviedol komisionár PGA Tour Jay Monahan. Dodal, že kondoloval Murrayho rodičom, ktorí ho vyzvali, aby turnaj pokračoval.

Murray v minulosti bojoval s viacerými problémami. Trápil ho alkoholizmus i psychické problémy. V januári tohto roka oslávil veľkolepý návrat na výslnie, keď v rozstrele s dvomi súpermi vyhral turnaj v Honolulu a prvýkrát v kariére sa posunul do prvej päťdesiatky svetového rebríčka. Predtým na elitnom okruhu triumfoval v roku 2017 v Kentucky.

Bývalý český brankár Michal Turek prehral boj s leukémiou.
Český hokej oplakáva náhlu smrť brankára († 35), bol otcom dvoch detí Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk