Slávny tenisový pár opäť spolu: Rozchod im nevydržal ani dva týždne

Ubehli dva týždne od momentu, kedy sa tenisová hviezda Paula Badosaová (26) rozišla so svojím priateľom a nemenej slávnym Grékom Stefanosom ...
  • Zdroj: Northfoto

Ubehli dva týždne od momentu, kedy sa tenisová hviezda Paula Badosaová (26) rozišla so svojím priateľom a nemenej slávnym Grékom Stefanosom Tsitsipasom (25). Dlho však bez seba nevydržali.

FOTOGALÉRIA: Slávny tenisový pár opäť spolu

„Po dôkladnom zvážení a množstve magických spoločných chvíľ sme sa so Stefanosom rozhodli v priateľskom duchu rozísť. Naša spoločná cesta bola plná lásky a vzájomného ponaučenia. Ako priatelia k sebe prechovávame obrovský rešpekt, no teraz sme sa rozhodli ísť svojimi vlastnými cestami," napísala španielska tenistka na svoj Instagram 8. mája. 

Už po desiatich dňoch od tohto oznámenia bol ale pár znova prichytený.Tsitsipas s Badosaovou sa bok po boku prechádzali slnečným Monakom a ani zďaleka nič nenasvedčovalo tomu, že sa len pred pár dňami rozišli.

Podozrenia preto teraz oficiálne potvrdil grécky tenista. „Sme opäť spolu. Nikto z nás neurobil nič zlé, no keď sme boli od seba, prežívali sme ťažké chvíle," prezradil Tsitsipas pre web SDNA a ďalej aktuálna svetová deviatka pokračovala: „Ja som sa rozhodol, že si dáme pauzu. Bolo ťažké zvládať osobný život a tenis. Po dvoch týždňoch som si však uvedomil, že Paula je žena, ktorá ma nesmierne podporila. Keď sme preberali, že sa opäť stretneme, zistil som, aká je naša láska intenzívna. Je to môj človek."

Americký tenista Andy Roddick sa lúčil s kariérou so slzami v očiach.
Bývalá svetová jednotka zvádza ťažký boj: Mám rakovinu, môže za to tenis! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk