Prekvapujúci návrat Ronalda do Európy? Chce ho zázrak tejto sezóny

Zázrak tejto sezóny má záujem o angažovanie portugalského reprezentačného útočníka Cristiana Ronalda. Vráti sa na európske trávniky?
  • Zdroj: SITA/AP

Zázrak tejto sezóny má záujem o angažovanie portugalského reprezentačného útočníka Cristiana Ronalda. Vráti sa na európske trávniky?

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo sa môže vrátiť na európske trávniky. Záujem o jeho služby prejavil nemecký Bayer Leverkusen, informuje o tom saudskoarabský novinár Alhaz Mutab na sociálnych sieťach. Leverkusen je zázrakom tejto sezóny, keď ťahal rekordnú sériu 51 zápasov bez prehry. Tá skončila porážkou vo finále Európskej ligy s Atalantou Bergamo.

Leverkusen ukončil dlhoročnú nadvládu Bayernu Mníchov a získal bundesligový titul bez jedinej porážky. Mal šancu na zisk treble, vo finále Nemeckého pohára nastúpi proti druholigovému Kaiserslauternu. Ronalda chce osobne do tímu španielsky tréner Xabi Alonso, ktorý verí, že jeho skúsenosti a stále veľké herné kvality by pomohli "farmaceutom" v obhajobe bundesligového titulu a tiež v Lige majstrov.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Nedočkal sa ani tentokrát: Ronaldo v Saudskej Arábii opäť bez titulu! Zobraziť článok

39-ročný Cristiano Ronaldo je stále vo výbornej forme. V tejto sezóne v drese saudskoarabského Al-Nassr strelil 42 gólov v 42 zápasoch vo všetkých súťažiach. Platnú zmluvu so súčasným tímom má ešte na jeden rok. Jeho trhová hodnota je odhadovaná na 15 miliónov eur. Nechýba v portugalskej nominácii na EURO 2024.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk