Slováci dorazili do Bratislavy: Slafkovského pohodička v šľapkách

Už sú na Slovensku. Naši hokejisti sa vrátili z majstrovstiev sveta v Česku.

Už sú na Slovensku. Naši hokejisti sa vrátili z majstrovstiev sveta v Česku.

Fotogaléria
 
Záver svetového šampionátu si slovenskí reprezentanti pozrú už len doma v obývačke. Vo štvrťfinále totiž podľahli Kanade 3:6 a mohli baliť kufre.
 
 
Z hlavného mesta Česka odchádzal Craig Ramsay s približne polovicou tímu v piatok doobeda, po šesťhodinovej ceste dorazil ich autobus do Bratislavy.
 
 
Tam ich čakalo niekoľko fanúšikov, ktorí čakali na to, či sa im pošťastí získať autogram či fotku s niektorým z hráčov.
 
 
Ako píše vo svojej reportáži sport24.pluska.sk nechýbal tam ani Juraj Slafkovský, ktorý si v autobuse urobil pohodičku v šľapkách, ktorých cena sa šplhá nad úroveň 300 eur. Útočník Montrealu Canadiens zrejme v Bratislave dlho nepobudol, pretože pri hoteli sme zazreli jeho otca, s ktorým podľa všetkého pokračovali smer Košice.
 
Jedným z mála, ktorí sa postavili pred mikrofóny a kamery, bol práve spomínaný Ramsay. Ten dostal, rovnako ako po zápase s Kanadou, opäť otázku ohľadom jeho budúcnosti v slovenskej reprezentácii.
 
„Potrebujem pár dní na upokojenie,“ zopakoval pre šport24.sk Ramsay svoje stanovisko, v rovnakom duchu sa vyjadril aj po vypadnutí zo svetového šampionátu. Všetko bude jasnejšie po rozhovore s prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslavom Šatanom, ktorý potvrdil, že s Kanaďanom to bude riešiť v nasledujúcom období. "Budeme rokovať o jeho predĺžení po skončení MS,“ povedal pre Nový Čas.
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk