Šatan prehovoril o budúcnosti Ramsayho: Bude pokračovať pri slovenskej repre?

Šéf slovenského hokeja Miroslav Šatan prehovoril o budúcnosti Craiga Ramsayho. Zotrvá pri slovenskej reprezentácii alebo skončí?

Šéf slovenského hokeja Miroslav Šatan prehovoril o budúcnosti Craiga Ramsayho. Zotrvá pri slovenskej reprezentácii alebo skončí?

Fotogaléria

Slovenská hokejová reprezentácia ukončila svoju púť na svetovom šampionáte v Česku prehrou vo štvrťfinále s Kanadou 3:6. V nasledujúcom období sa bude riešiť budúcnosť trénera Craiga Ramsayho. V rozhovoroch pre prítomné médiá po štvrťfinálovej porážke s Kanadou naznačil, že bude na slovenskej lavičke aj počas augustovej olympijskej kvalifikácie.

Pospíšil absolvoval po zranení vyšetrenia na Slovensku.
Zranený Pospíšil sa to nebál povedať na plné ústa: Sľub, ktorý poteší každého Slováka! Zobraziť článok

"Je predpoklad, že tam budem. Ale s Miroslavom Šatanom som sa o tom ešte nerozprával. Viac vám nepoviem, nikdy nerobím rozhodnutia pod vplyvom emócií. Teraz nie, nie je správny čas," reagoval kanadský odborník na otázku o svojej budúcnosti. "Môže sa vám stať, že také rozhodnutia budete neskôr ľutovať. Budem to mať ľahšie, keď poviem, že som hrdý na chlapcov. O budúcnosti sa budeme rozprávať v budúcnosti," dodal 73-ročný tréner.

Prezident Slovenského hokejového zväzu (SZĽH) Miroslav Šatan síce medzi novinárov po prehre s Kanadou nedorazil, no exkluzívne pre Nový Čas k trénerovi Craigovi Ramsaymu a jeho budúcnosti prehovoril: "Budeme rokovať o jeho predĺžení po skončení MS."

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk