Toto už fakt preháňajú! Hejty od Čechov ďalej pokračujú: Aj keby bol Slafkovský náš, tak...

Na sociálnych sieťach to medzi Slovákmi a Čechmi vrie aj po štvrťfinále. Hlavnými cieľom našich severozápadných susedov sa pri tom stal ...

Na sociálnych sieťach to medzi Slovákmi a Čechmi vrie aj po štvrťfinále. Hlavnými cieľom našich severozápadných susedov sa pri tom stal opäť náš ofenzívny klenot Juraj Slafkovský (20). Toto si draftová jednotka NHL naozaj nezaslúži...

Fotogaléria

Nikdy sa nedá zavďačiť všetkým. Kto vie o tom výroku viac ako Juraj Slafkovský, ktorý si za posledné týždne prešiel na hokejových MS celým spektrom emócii. Zdá sa, že tŕňom v oku je predovšetkým pre českých fanúšikov, ktorí sa v posledných dňoch na ňom odbavujú jedna radosť.

Inak tomu nebolo ani po štvrťfinálových súbojoch, v ktorých Slováci podľahli Kanade 3:6, no Česi naopak najtesnejším rozdielom 1:0 dokázali vyradiť Ameriku. Slovenským fanúšikom neunikol fakt, že český obranca Radko Gudas v skrumáži pred bránkou začal počas vyostreného zápasu zozadu, tak trochu neférovo, škrtiť kapitána USA Bradyho Tkachuka, čo okamžite začali porovnávať so Slafkovského expresívnymi gestami na ľade.

"Gudas hrá, ako hrá. Podľa mňa je to normálna súčasť hokeja. Ale keď Slafkovský gestom zareaguje na súpera, zrazu je to najarogantnejší hráč na svete. V čom je pre vás Čechov taký rozdiel," pichol do osieho hniezda na sociálnej sieti X jeden zo slovenských fanúšikov, čím vyvolal obrovskú vlnu hejtov.

"To myslíš vážne? Je to podľa teba v tom, že jeden je Čech a druhý Slovák? Slafkovský by bol nepodarok, aj keby bol Čech. Gudy hrá tvrdo, ale inak má k súperovi rešpekt. Slafkovský ešte nič nedokázal a správa sa ako primadona," vylial si srdce jeden z našich susedov. Následne sa k nemu pridala armáda prisluhovačov, ktorí si taktiež nedávali servítku pred ústa.

Ďalšie posmešné reakcie Čechov si môžete prečítať v galérii TU!

Juraj Slafkovský sa sťažoval v Ostrave na matrace. Vyspal sa v Prahe lepšie?
Slafkovský nechal emóciám voľný priebeh: Nie som na nikoho nas*atý, ale... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk