Vyprovokoval Zidana k legendárnej hlavičke: Teraz rýpe do Škriniara!

Legendárny taliansky obranca Marco Materazzi vyprovokoval v ikonickom finále MS 2006 Zinedina Zidana k hlavičke do jeho hrude. Teraz ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (NORTHFOTO)

Legendárny taliansky obranca Marco Materazzi vyprovokoval v ikonickom finále MS 2006 Zinedina Zidana k hlavičke do jeho hrude. Teraz si zobral na mušku Milana Škriniara!

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Legendárny taliansky obranca Marco Materazzi sa najviac "preslávil" tým, že v ikonickom finále majstrovstiev sveta v roku 2006 vyprovokoval Francúza Zinedina Zidana k hlavičke do jeho hrude, po ktorej dostal červenú kartu a v stretnutí dohral. Teraz si zobral na mušku slovenského obrancu Milana Škriniara!

Niekdajší obranca Interu Miláno, ktorému pod vedením Josého Mourinha v roku 2010 pomohol k zisku treble, vyjadril nádej, že nový vlastník klubu, spoločnosť Oaktree, neurobí rovnakú chybu ako v minulosti v konkurenčnom AC Miláno. "Nemyslím, že Oaktree spraví rovnakú chybu ako v inom milánskom tíme, keď vytlačili kompetentných ľudí ako Maldini a Mascara a použili ich ako obetných baránkov, možno preto, že zatienili niekoho iného," hovoril Materazzi pre La Gazzetta dello Sport.

Na snímke zľava technický manažér tímu Giovanni Paolo de Matteis a asistent trénera Marek Hamšík počas tréningového kempu.
Kemp pod taktovkou Hamšíka: Calzonovi zasielame zábery z dronu Zobraziť článok

Oaktree prevzal kontrolu nad Interom začiatkom tohto týždňa po tom, čo bývalý prezident Steven Zhang nedokázal splatiť úver vo výške takmer 400 miliónov eur vrátane úrokov. Presun klubu pod krídla spoločnosti Oaktree môže znamenať, že lídri Lautaro Martinez a Nicolo Barella si budú musieť na podpis nových kontraktov počkať o niečo dlhšie. Ale Materazzi je presvedčený, že zostanú na San Sire.

"Dôležitá vec je, že v tom majú jasno. Lautaro a Barella sú kapitánmi a som si istý, že nebudú mať problém počkať na prechod, ktorý si vyžaduje nejaký čas. Nie je to chyba riaditeľov. Z toho, čo som pochopil, chcú všetky strany spolu pokračovať. Tiež by som s tým súhlasil a počkal o niečo dlhšie na môj obľúbený klub, pretože, pri všetkej úcte, sa nevolajú Milan Škriniar," rypol si Marco Materazzi do slovenského reprezentačného kapitána.

Škriniar nahneval fanúšikov Interu Miláno, keď sa minulý rok rozhodol ako kapitán Nerazzurri odmietnuť ponuku novej zmluvy a prikývol na ponuku od PSG. Premiérová sezóna v Paríži mu aj vinou zranenia nevyšla podľa predstáv a podľa informácií z francúzskych médií sa ho vedenie parížskeho giganta pokúsi toto leto predať.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk