Štvrťfinále proti Kanade prilákalo množstvo Slovákov: Aké osobnosti nechýbali v hľadisku?

Hokejistov Slovenska prišli na dnešný štvrťfinálový duel po pražskej O2 arény podporiť známe športové osobnosti. Hoci atmosféra nebola ...
  • Zdroj: Branislav Racko

Hokejistov Slovenska prišli na dnešný štvrťfinálový duel po pražskej O2 arény podporiť známe športové osobnosti. Hoci atmosféra nebola taká búrlivá, ako v zápasoch základnej skupiny v Ostrave, kde bolo v hľadisku doslova slovenské more, tímu okolo kapitána Tomaša Tatara fandili aj domáci Česi.

FOTOGALÉRIA: Aké osobnosti nechýbali v hľadisku?

V hľadisku si dokonca duel vychutnávala svetová hokejová legenda, olympijský šampión a dvojnásobný víťaz NHL Jaromír Jágr. Ten pred stretnutím rozdával aj podpisy slovenským fanúšikom v hoteli blízko štadióna. Duel o postup do semifinále svetového šampionátu si nenechala utiecť ani ďalšia československá ikona a bývalý hráč bratislavského Slovana Václav Nedomanský.

Zverencov trénera Craiga Ramsayho prišli povzbudiť aj bývalí futbaloví reprezentanti – kapitán Martin Škrtel v spoločnosti Filipa Hološka a Miroslav Stoch. So synom prišiel aj bývalý minister Daniel Krajcer. Nechýbali ani viacerí rodinní príslušníci – otec útočníka Marka Daňa, Jozef i tatko obranca Patrika Kocha, Noro.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk