Slováci sú odhodlaní: Poznáme zostavu, takto budú hrať proti Kanade

V bránke slovenského tímu bude v dnešnom štvrťfinálovom zápase proti Kanade (od 16.20 h) Samuel Hlavaj, pred ktorým bude s najväčšou ...
  • Zdroj: TASR/Michal Runák

V bránke slovenského tímu bude v dnešnom štvrťfinálovom zápase proti Kanade (od 16.20 h) Samuel Hlavaj, pred ktorým bude s najväčšou pravdepodobnosťou 13 útočníkov a 7 obrancov.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Švédsko

Po dopoludňajšom rozkorčuľovaní to uviedol asistent trénera Ján Pardavý, ktorý pripomenul, že v najdôležitejšom zápase doterajšieho priebehu šampionátu bude dôležité správne mentálne nastavenie a bojovnosť.

Slováci mali vo štvrtok dobrovoľné rozkorčuľovanie, na ktorom boli brankári Hlavaj a Stanislav Škorvánek a obrancovia František Gajdoš a Andrej Golian. Tím túži zaskočiť favorita a po príchode do dejiska štvrťfinálového turnaja ukázal odhodlanie: "Hráči si sadli sami medzi sebou a to je dobrá známka toho, že sú namotivovaní a chcú odovzdať maximum," poznamenal Pardavý a upozornil na silné stránky súpera.

"Kanaďania hrajú veľmi aktívne v každom pásme, veľa forčekujú a my na to musíme reagovať. Čaká nás jeden z najkvalitnejších súperov. Kanada je agresívna, dobre korčuľuje a my musíme dať do toho všetko. Dôležité je dobré mentálne nastavenie a bojovnosť. Keď všetci hráči odovzdajú maximum, tak môžeme pomýšľať na dobrý výsledok."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk