FOTO Hviezdni hokejisti na záťahu v nočnej Ostrave: Aha, čo stváral Slafkovského parťák!

Poslednú noc v Ostrave si hokejové reprezentácie užili naplno. Na legendárnej Stodolní ulici sa promenádovali Francúzi, pre ktorých sa ...

Poslednú noc v Ostrave si hokejové reprezentácie užili naplno. Na legendárnej Stodolní ulici sa promenádovali Francúzi, pre ktorých sa turnaj skončil, aj Američania, ktorí sa presťahovali do Prahy. Hráči USA si vyrazili do ulíc krátko po víťazstve nad Lotyšskom (6:3), ktorým poslali do štvrťfinále aj Slovákov. Najviac zaujal tanečník Cole Caufield (23).

Fotogaléria

Keďže v stredu bol na majstrovstvách sveta voľný deň, americkí hokejisti, ktorí sa po základnej skupine môžu s 37 strelenými gólmi pochváliť najproduktívnejšou ofenzívou, vyrazili v noci z utorka na stredu do ulíc.

Juraj si takto skontroloval vzhľad krátko pred fotením.
Slafkovský na tímovom fotení: Telefón, povedz, kto je najkrajší? Zobraziť článok

Zapíjali pivom

Ako píše vo svojej reportáži Šport24.sk tréneri im zrejme povolili uzdu a zámorské hviezdy tak mohli v Ostrave vypustiť paru. Začali posedením v pizzerii na Masarykovom námestí, pričom obľúbené talianske jedlo zapíjali pivom.

Keď reštauráciu zavreli, Američania neskončili, ale sa presunuli na dobre známu Stodolní ulicu, ktorej prischol názov „ulica, ktorá nikdy nespí“. Je známa nielen množstvom barov, ale často sa o nej písalo aj v súvislosti s drogami a prostitúciou.

Hokejisti sa sťažovali na teplo: Aká bola presná teplota v ostravskej aréne? Zobraziť článok

Z baru do baru

Američania tu vystriedali niekoľko barov. Spoločnosť im robili nielen partnerky, ale aj slovenskí fanúšikovia, ktorí sa vracali zo zápasu so Švédskom, a okolo hokejových hviezd sa obšmietali sporo odeté ženy. Tie najviac zaujali Francúzov, ktorí si boli tiež užiť poslednú noc v Ostrave.

Po ceste späť do hotela bolo hokejistom zo zámoria veselo, o čom svedčia nielen americké pesničky, ktoré si na ulici vyspevovali, ale aj divoký kúsok, ktorý predviedol spoluhráč Juraja Slafkovského z Montrealu Cole Caufield. Ten ukázal, že by sa nestratil ani v pole dance, teda v tanci na tyči.

Slavo vie zábavu v aréne poriadne roztočiť.
O skvelú kulisu sa v Ostrave staral DJ Slavo: Divákov dostával do varu bezpečák z automobilky! Zobraziť článok

Caufieldova vlajka na značke

Americký útočník a Slafkovského spoluhráč Cole Caufield sa predviedol ako pouličný pole dancer. Pole dancerka Dušana Lukáčová (32) prezradila, že hokejista urobil prvok známy ako human flag, čiže ľudskú vlajku. „Tá má mnoho variantov a Cole si vybral ten najťažší s vyrovnanými nohami a v náročnom úchope. Vo vlajke drží športovec celú hmotnosť ťahom vrchnej ruky a tlakom spodnej ruky, ukazuje tým silu jadra tela, pre správne predvedenie by mal mať vyrovnané ruky a odstup od tyče. V pole športe alebo kalistenike patrí medzi najnáročnejšie prvky hodnotené vysokým počtom bodov, pričom sa hodnotí aj čas, v akom v prvku vydrží,“ dodala Dušana, ktorá dala Američanovi vysokú známku osem.

Daniel Lipšic a slovenský hokejový tréner Róbert Kaláber.
Daniel Lipšic usmrtil pri dopravnej nehode otca trénera Poľska, Róbert Kaláber nechápe, čo sa dialo potom: Hlava mi to neberie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk