Šéf zväzu Šatan prehovoril o stave Pospíšila a Hrivíka: TOTO povedal k Slafkovskému

Cieľ je splnený, ale verí, že prekvapíme Kanadu a zahráme si o medailu. Reč je o šéfovi nášho zväzu Miroslavovi Šatanovi (49), ktorý ...
  • Zdroj: Branislav Račko

Cieľ je splnený, ale verí, že prekvapíme Kanadu a zahráme si o medailu. Reč je o šéfovi nášho zväzu Miroslavovi Šatanovi (49), ktorý pre náš portál zhodnotil naše účinkovanie v základnej B-skupine a vyjadril sa aj k štvťfinálovému súperovi.

Na margo útočníka Juraja Slafkovského (20) povedal, že verí, že jeho gólové momenty príde práve v kľúčovom súboji s javorovými listami.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Švédsko

Slovensko postúpilo na šampionáte do štvrťfinále, ako hodnotí šéf zväzu účinkovanie v základnej B-skupine turnaja?

Pred štartom majstrovstiev sveta sme mali jasný cieľ a to postúpiť zo skupiny do štvrťfinále. A to sa nám aj podarilo. Samozrejme, že nie všetky stretnutia nám vyšli podľa predstáv, ale myslím si, že do toho zápasu s Kanadou sa skonsolidujeme. Budeme bojovať, snažiť sa zápas vyhrať a prekvapiť javorové listy.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Poriadne ste si vydýchli, keď USA zdolali Lotyšov a posunuli nás do štvrťfinále, pretože inak by sme museli bodovať so Švédmi…

Tento zápas som sledoval naživo v aréne. Verili sme, že Amerika tento duel vyhrá a že nebudeme mať my zbytočnú drámu. Sme radi, že to USA zvládli a my sme následne mohli proti Švédsku nechať oddýchnuť niektorých hráčov.

Ktorý duel v základnej skupine hodnotíte za najlepší z našej strany?

Myslím si, že zápas proti USA, kde sme porazili favorita a prvé dve tretiny sme hrali naozaj výborne. Podobný tím zámorského štýlu nás čaká aj vo štvrťfinále. Verím, že zopakujeme tento výkon.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk