Mal by Ramsay rozbiť prvý útok? Takto to vidia bývalí centri…

Hokejoví fanúšikovia, odborníci i bývalí hokejisti sa počas šampionátu vyjadrili, že očakávali od prvého útoku – Cehlárik, Hrivík, Slafkovský ...

Hokejoví fanúšikovia, odborníci i bývalí hokejisti sa počas šampionátu vyjadrili, že očakávali od prvého útoku – Cehlárik, Hrivík, Slafkovský viac produktivity. Dokonca sa ozývajú aj hlasy, že kouč Craig Ramsay mohol toto zloženie rozbiť a skúsiť iného centra namiesto Hrivíka, aby sa elitná formácia viac prebudila. Čo si o tom myslia bývalí centri národného tímu – Rastislav Pavlikovský (47), Tomáš Kopecký (42) či Jozef Stümpel (51)?

Fotogaléria

Tomáš Kopecký (42)

bývalý center SR

- Je pravda, že sa im možno nedarí podľa predstáv, ale zase nie je to tak, že nie sú produktívny. Slafkovský má na konte 6 bodov za asistencie, teraz skóroval aj Cehlárik s Lotyšmi. Fanúšikovia možno mali až veľké očakávania od nich, že sú prvá formácia, ale mne osobne sa páčia na ľade. Navyše je to vec trénera, ktorý vie, čo robí. Ťažko teraz aj robiť zmeny, tie by zasiahli aj ďalšie útoky. Ale kouč môže vždy toto rozhodnutie urobiť aj počas zápasu so Švédmi, prípadne aj potom v ďalšej fáze.

V Ostrave sa ukázal aj s priateľkou Cynthiou.
Zápas s Lotyšskom sledoval na štadióne aj Separ: Na tribúne spôsobil ošiaľ! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk