Gáboríkova Bella má už štyri roky: Rozprávková oslava i dojemné vyznanie! A sledujte ten darček...

Pohoda v rodinnej vile, trampolína ako darček i dojemné vyznanie! Bývalý skvelý hokejista Marián Gáborík (42) spolu s manželkou Ivanou ...

Pohoda v rodinnej vile, trampolína ako darček i dojemné vyznanie! Bývalý skvelý hokejista Marián Gáborík (42) spolu s manželkou Ivanou (37) zorganizovali pre svoju dcérku Bellu nezabudnuteľnú oslavu. Malá princezná má totiž za sebou svoje štvrté narodeniny. Na fotkách je pri tom vidieť, že sa z nej pomaly stáva už veľká slečna.

Fotogaléria

Hlavným bodom oslavy bola obrovská trampolína, ktorú Bella dostala ako darček. Ako sa hovorí, šťastie dieťaťa je to najväčšie potešenie pre rodičov, a pohľad na Bellinu radosť pri skákaní na novej trampolíne bol pre prominentných rodičov na nezaplatenie. Slávnostný deň sa tak premenil na skákajúci festival smiechu a radosti.

Samotná párty sa konala v prekrásnej rodinnej vile Gáboríkovcov, ktorá bola plná farebných balónov a detských smiechov, nakoľko celú parádu si užívala aj ich o dva roky mladšia dcérka Leia. Samozrejme, že nechýbala ani sladká torta, na ktorej sa vynímala sviečka s číslom 4, ktorú Bella s hravosťou sfúkla.

Citlivú stránku ukázal aj samotný Gáborík, ktorý na sociálnych sieťach zanechal mimoriadne dojemné vyznanie svojej malej princeznej. "Naše čarovné dievčatko, dnes je tvoj veľký deň a ak by sme ti mohli dať len jeden darček, dali by sme ti možnosť aspoň na chvíľu ťa vidieť našimi očami. Aby si nikdy nezapochybovala o tom, že si láskavá. Aj keď sa rada občas na svet mračíš. Že si odvážna, aj keď sa najbezpečnejšie cítiš v mojom náručí. A najmä, že si výnimočná. Možno vtedy by si najlepšie pochopila ako veľa pre nás znamenáš. Krásne narodeniny," napísal Gáborík na instagrame.

Tento úprimný odkaz, rovnako ako celá podarená oslava, dojala aj mnohých jeho sledovateľov, ktorí ho obdivujú nielen ako športovca, ale aj ako milujúceho otca. "Toto je krása. Ukážka toho, čo treba ukazovať. Pokoj a pokoru bez umelých výmyslov s nekresťansky drahými darmi a luxusom. Lebo nič nie je krajšie, ako úprimná radosť v detských očiach z torty upečenej spolu doma," napísal rodinke do komentárov jeden z fanúšikov. Ľudia na sociálnych sieťach sa navyše rozplývali aj nad tým, ako čas nekompromisne letí, nakoľko zo zverejnených záberov je jasne vidieť, že z malej Belly sa pomaly stáva už veľká slečna.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk