Oslavy Slovana s Vlhovou: Lyžiarka ešte nie je v poriadku, ide za doktorom s túžbou

Aj keď titul získali už skôr, víťaznej trofeje sa dočkali až po poslednom zápase. Futbalisti ŠK Slovan Bratislava navyše privítali vzácnu ...

Aj keď titul získali už skôr, víťaznej trofeje sa dočkali až po poslednom zápase. Futbalisti ŠK Slovan Bratislava navyše privítali vzácnu návštevu, keď na Tehelné pole dorazila aj olympijská víťazka v slalome Petra Vlhová (28).

Fotogaléria

Prominentná hostka sa postarala o slávnostný výkop a potom si spolu so svojím tímom pozreli vo VIP duel, v ktorom belasí zdolali Ružomberčanov 5:1. Prehovorila aj o svojom aktuálnom stave.

Rodáčku z Liptovského Mikuláša najprv oba kluby obdarovali dresmi, následne v stredovom kruhu kopla do lopty, za čo ju tribúny vytlieskali a posledné kolo si pozrela z hľadiska nielen s priateľom Michalom, ale aj celým tímom a rodičmi, pričom nechýbal ani jej švajčiarsky tréner Mauro Pini. „Bolo to zaujímavé, užila som si to. Konečne som zažila, ako sa cítia futbalisti na ihrisku. Pre mňa to bolo prvýkrát,“ priznala pre RTVS Petra s tým, že aktuálne vo veľkom sleduje aj hokejový šampionát.

„Odkazujem našim hráčom, nech odovzdajú v každom zápase zo seba maximum a nech hrajú so srdcom. Dúfam, že sa dostanú čo najďalej. Ja im budem držať prsty, lebo som verný fanúšik.“

Vlhová musela predčasne ukončiť minulú sezónu už 20. januára, keď sa zranila na domácich pretekoch SP v Jasnej. Odvety prešli už tri mesiace, čiže je približne v polovici rehabilitačného procesu. „Cítim sa čoraz lepšie, ide to podľa plánu, nemám komplikácie ani bolesti. Cvičím, ale ešte to nie je v poriadku,“ opísala svoj stav.

Tento týždeň pôjde na kontrolu. „Lekár mi povie, aký bude ďalší postup. Dúfam, že už budem môcť dvíhať ťažšie váhy. Teraz už trochu trénujem s ľahkými váhami, ale stále sme na začiatku v silovej príprave. Teším sa na moment, keď budem môcť začať behať. Zatiaľ iba kráčam. Verím, že čoskoro budem môcť ísť aj na lyže,“ dodala Vlhová.

Rozlúsknuté otázniky

Posledné kolo našej najvyššej súťaže rozhodlo o tom, že do pohárovej Európy sa pozrú na úkor Žiliny aj Dunajská Streda a Trnava. Radosť bola tiež v Košiciach, ktoré v priamom súboji zdolali Michalovce, čím sa zachránili a Zemplínčanov poslali do baráže o udržanie sa. V nej na nich čaká Petržalka.

Na snímke hráč ŠK Slovan Bratislava Juraj Kucka získal cenu fanúšika a cenu za najlepšieho hráča Niké ligy za sezónu 2023/24.
Kucka získal tri ceny: Najlepším trénerom ligy sa stal Weiss st. Zobraziť článok

Vlhovej súperky si užívajú na dovolenkách.
Vlhová maroduje, jej súperky si užívajú: Zarezané plavky a opálené telá! Zobraziť článok

Prominentný pár spolu ešte absolvoval prvotné vyšetrenia pred operáciou vo Švajčiarsku.
Vlhovej milovaný priateľ Kyselica: Garáž obohatil o unikátny kúsok! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk