Aj takto vyzerá slovenský ošiaľ na šampionáte v Ostrave: Čo všetko ponúkajú fanúšikovia za puk či hokejku?

Užívajú si to fanúšikovia, ale aj samotní hráči! Slovenskí hokejisti robia nášmu národu zatiaľ na prebiehajúcom šampionáte v Ostrave ...
  • Zdroj: br

Užívajú si to fanúšikovia, ale aj samotní hráči! Slovenskí hokejisti robia nášmu národu zatiaľ na prebiehajúcom šampionáte v Ostrave radosť nielen svojimi výkonmi na ľade, ale aj ľudským prístupom. Zverenci trénera Craiga Ramsayho totiž nemajú žiadny problém odfotiť sa s divákmi, rozdať im podpisy a pred zápasmi na rozkorčuľovaní dokonca bez problémov hodia do hľadiska puky či niektorí dokonca aj hokejky. Pozrite sa, čo im zato naši priaznivci ponúkajú…

FOTOGALÉRIA: Fanúšikovia

Stovky slovenských fanúšikov pravidelne pred súťažnými zápasmi sledujú na šampionáte rozkorčuľovanie nášho výberu v ostravskej aréne. Ľudia sú doslova nalepení na mantineli a viacerí z nich, najmä deti, držia v ruke rôzne nápisy, na ktorých adresujú konkrétnym hráčom prosby o suveníry.

Daňov rituál

„Vymeníš hokejku za horalku, Daj mi dres, Za cukríky mi dáš puk, Dáš puk za fotku,“ a rôzne iné zaujímavé transparenty, ktoré sme doposiaľ poznali najmä zo zámorskej NHL.

Bývalý kanonier Marián Gáborík sleduje pozorne šampionát v Ostrave.
Gáborík sa vrátil do Ostravy ako fanúšik: Čo odkazuje Slafkovskému a prvému útoku? Zobraziť článok

Nás zaujímalo, či hráči tieto prosby počas predzápasovej rozcvičky aj vnímajú. „Musím povedať, že mám taký rituál, že pred každým zápasom hodím do hľadiska divákom dva puky. Chcem potešiť najmenších fanúšikov, sme pre nich vzory a je dobré, keď majú od nás takúto odozvu. Môže ich to motivovať, aby sa stali aj oni hokejistami. A či to vnímam? Samozrejme, že tie nápisy jedným okom vidím, niekedy si niektorý aj pozriem a niektoré sú naozaj originálne,“ vyjadril sa útočník Marko Daňo.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk