Tréner Ramsay reaguje na kritiku: Mňa to netrápi, lebo to tak nefunguje

Slovenskí hokejisti sú bližšie k štvrťfinále. Postup medzi najlepších osem tímov MS môžu spečatiť v nedeľu večer proti Lotyšku. Po triumfe ...
  • Zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti sú bližšie k štvrťfinále. Postup medzi najlepších osem tímov MS môžu spečatiť v nedeľu večer proti Lotyšku. Po triumfe nad Francúzskom sa ale objavuje kritika, na ktorú reagoval aj tréner Craig Ramsay.

Kanadský tréner tento koncept vštepuje hráčom v národnom tíme už sedem rokov, no v Ostrave to našim hokejistom akosi nejde oproti minulým šampionátom alebo bronzovej olympiáde v Pekingu.

Keď už sme pri olympijskom turnaji, tak na ňom zažiaril útok v zložení – Slafkovský, Hrivík, Cehlárik. Na prebiehajúcom šampionáte sa ale zatiaľ hľadajú. Fanúšikovia i odborná verejnosť očakáva od trojice väčšiu efektivitu.

Na snímke zľava Pavol Regenda (Slovensko) a brankár Kristers Gudlevskis (Lotyšsko).
Slovensko - Lotyšsko ONLINE: Lotyši ostávajú v hre o štvrťfinále Zobraziť článok

Veľká pozornosť smeruje hlavne na Juraja Slafkovského, ktorý má za sebou vydarenú sezónu v Montreale. Od lídra sa očakávajú góly, ktoré v Ostrave nie a nie prísť. No na konte má urastený útočník päť asistencií a v tejto štatistiky je v našom tíme najlepší.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk