Tréner Ramsay reaguje na kritiku: Mňa to netrápi, lebo to tak nefunguje

Slovenskí hokejisti sú bližšie k štvrťfinále. Postup medzi najlepších osem tímov MS môžu spečatiť v nedeľu večer proti Lotyšku. Po triumfe ...
  • Zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti sú bližšie k štvrťfinále. Postup medzi najlepších osem tímov MS môžu spečatiť v nedeľu večer proti Lotyšku. Po triumfe nad Francúzskom sa ale objavuje kritika, na ktorú reagoval aj tréner Craig Ramsay.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Francúzsko

Slováci na svetovom šampionáte v Ostrave prehrali len v otváracom zápase proti Nemecku. Odvtedy ťahajú štvorzápasovú šnúru víťazstiev. Vyhrali s Kazachstanom, USA, Poľskom a Francúzskom. Na konte majú 11 bodov a patrí im priebežne 3. priečka.

V nedeľnom zápase s Lotyšskom môžu spečatiť postup do štvrťfinále. Postupovú matematiku majú oproti iným šampionátom vo vlastných rukách. V utorok hrajú v skupine ešte proti favoritovi turnaja - Švédsku. V hre je teda 6 bodov a prípadne aj lepšie umiestnenie v konečnej tabuľke pred štvrťfinále. Ale nepredbiehajme.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Na zverencov Craiga Ramsayho sa po víťaznom zápase ozývala aj kritika. Dôvodom je mizerná úspešnosť v presilových hrách. Slovenskí hokejisti mali dovedna 16 presiloviek a vsietili len jeden gól. Patria medzi najhorších na turnaji. „Posúvame si puk z jednej strany na druhú, pritom ja si prajem len to, aby sme vyhrali buly, hneď vystrelili, tlačili sa do bránky a išli za dorážkou,“ povedal Ramsay po zápase s Francúzskom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk