Premiéra na štadióne: Speváčka Emma Drobná fandila našej reprezentácii

Speváčka Emma Drobná fandila našej reprezentácii priamo na tribúne ostravského štadióna, bola to jej premiéra na hokeji...
  • Zdroj: anc

Speváčka Emma Drobná fandila našej reprezentácii priamo na tribúne ostravského štadióna, bola to jej premiéra na hokeji...

Už v piatok podvečer sa v dejisku hokejových MS objavila jedna z najpopulárnejších slovenských speváčok súčasnosti Emma Drobná (30). Víťazka Česko-slovenskej SuperStar z roku 2015 zavítala deň na to aj na zápas našich hokejistov s Francúzskom (4:2), ktorý si náramne užila.

Fanúšikovia s podobizňami Tomáša Tatara a Juraja Slafkovského sa bavia vo fanzóne.
Vytvorí sa nový rekord? Návštevnosť šampionátu už prekročila pol milióna! Zobraziť článok

Rodáčku z Nového Mesta nad Váhom si ešte pred jej premiérovou návštevou hokejového zápasu, v ktorom si to medzi sebou rozdali zverenci trénera Craiga Ramsayho s Francúzskom, pozval do svojej šou legendárny obranca Richard Lintner. V štúdiu jej robili spoločnosť talentovaný hokejista Dalibor Dvorský a herec Filip Tůma.

„Nebola to moja premiéra v Rišovej šou, absolvovalo som to už druhýkrát. A opäť som sa cítila vynikajúco,“ povedala pre Šport24.sk Emma Drobná.

Slovenská hokejová legenda Dárius Rusnák.
Dárius Rusnák našim chlapcom verí: Slováci majú na medailu! Zobraziť článok

Jej vzťah k hokeju a najmä k majstrovstvám sveta, ktoré sa konajú rok čo rok, je viac než pozitívny. „Hokejové šampionáty si pravidelne užívam, sledujem naozaj každý. Netvrdím, že úplne všetky zápasy, ale priebežne si tie výsledky pozerám. Mám to tak zaužívané odmalička. A keď padne gól, tak si zvyknem od radosti aj zakričať,“ pokračovala pôvabná Emma.

 

Naša speváčka napokon podporovala slovenských hokejistov v súboji s Francúzskom priamo v Ostravar aréne. „Bola to moja premiéra na hokejovom zápase a bolo to skutočne fantastické. Neviem, prečo som sa na hokej neprišla pozrieť už skôr, vážne ma to bavilo. V aréne to priam vrelo, bol to super zážitok. Je to veľký rozdiel v porovnaní s tým, keď sledujem zápasy v televízii, no aj to mám rovnako rada,“ pokračovala.

 

Hoci sa Emma Drobná priznala, že ju atmosféra v Ostrave pohltila, na sledovanie hokejových zápasov pri televíznej obrazovke nedá dopustiť. „Má svoje čaro, aj keď hokej sledujem doma s rodinou a užívam si, že sme spolu. Na druhej strane tu, priamo na štadióne, boli tisícky ľudí, ktorí vytvorili skvelú atmosféru. Mám pocit, že na tribúne boli len samí Slováci, nevidela som ani jedného fanúšika z Francúzska,“ pochvaľovala si Emma slovenskú nadvládu vo vypredanom hľadisku.

 

Populárna speváčka donedávna tvorila pár s bývalým futbalistom Filipom Šebom. Ich vzťah však po niekoľkých rokoch stroskotal. Aj vďaka tomu však dokáže relevantne porovnať podujatia takéhoto rangu. „V minulosti som už bola na futbalovom zápase, kde bolo možno ešte aj viac ľudí ako teraz na hokeji. Zdá sa mi, že tam to vtedy hučalo ešte o trochu viac, ale ja mám, čo sa týka fandenia, bližšie k hokeju. Takže sme si to s kamarátkou Dianou poriadne užili,“ dodala Emma Drobná, ktorá si po víťaznom zápase s hrdosťou zaspievala aj slovenskú hymnu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk