Slovenské dresy idú v Ostrave na dračku: Nájdete ich už len v Slovenskom dome!

Vypredali sa za pár dní. Slovenskí fanúšikovia, ktorí si v ostravskej fanzóne nestihli kúpiť dresy našich hokejistov, nemusia vôbec zúfať. ...
  • Zdroj: br

Vypredali sa za pár dní. Slovenskí fanúšikovia, ktorí si v ostravskej fanzóne nestihli kúpiť dresy našich hokejistov, nemusia vôbec zúfať. Bývalý obranca Richard Lintner (46) sprevádzkoval počas šampionátu v Ostrave na Plynární ulici Slovenský dom, kde ich má stále dosť. A za oveľa nižšie ceny!

FOTOGALÉRIA: dresy MS Lintner

Manažér predajne s dresmi, tričkami, šiltovkami, maskotmi či pukmi v ostravskej fanzóne Tomáš Mikač prezradil, že ohromný záujem o produkty so slovenským znakom ho vôbec neprekvapil. „Počítali sme, že bude zvýšený záujem o predmety so slovenskými emblémami. Predali sme všetky naskladnené slovenské dresy, riešime ďalšie dodávky,“ povedal.

Najväčší záujem je v Ostrave práve o slovenské dresy a potom o maskotov či puky. Tým pádom sa netreba vôbec čudovať, že fanúšikovia po druhom zápase slovenských hokejistov na turnaji, našli vo fanzóne len minimum suvenírov so slovenským znakom. „Boli by sme najradšej, keby sa predali všetky zásoby. To, čo nám chýba riešime,“ dodal Tomáš Mikač s tým, že nevedia, čo sa im podarí v tomto smere fanúšikom vyhovieť.

Tí však nemusia vôbec zúfať. Dlhoročný reprezentant a bývalý kapitán našej hokejovej reprezentácie Richard Lintner otvoril v centre Ostravy ešte pred začiatkom majstrovstiev sveta Slovenský dom. V ňom sa už niekoľko dní schádzajú hokejoví nadšenci z celého Slovenska, ktorým legendárny obranca ponúka pestrý program v podobe koncertov Moniky Bagárovej, Lucky Vondráčkovej či Separa.

 Do Slovenského domu je vstup zdarma, brány otvára každý deň na pravé poludnie. Okrem spomínaných koncertov v ňom nájdete všetko, po čom srdce fanúšika piští. „Či už ide o dresy slovenských hokejistov, ktoré sa v ostravskej fanzóne dávno vypredali, alebo o mikiny, tričká a šiltovky, u nás ich je stále dosť a za oveľa lepšie ceny,“ povedal Richard Lintner.

Útočník Marko Daňo a obranca Martin Fehérváry sa v areáli presúvali pomocou autíčka.
Hokejisti sa vybláznili na golfe: Aha, akú stávku prehral Tatar... Zobraziť článok

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Slafkovský stále na MS nedal gól! Rady hokejových kanonierov: Ako zlomí strelecké prekliatie? Zobraziť článok

Šimon Nemec patrí medzi naše najväčšie hokejové talenty.
Slovenský mladík sa zapísal do histórie: Prekonal 89 rokov starý rekord Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk