Slovenskí hokejisti to majú na štadión pár krokov: Pre TOTO sa však vozia dodávkou!

Už vyše týždňa majú slovenskí hokejisti rozložený svoj stan v Ostrave, kde sa konajú majstrovstvá sveta v hokeji. Zverenci trénera Craiga ...

Už vyše týždňa majú slovenskí hokejisti rozložený svoj stan v Ostrave, kde sa konajú majstrovstvá sveta v hokeji. Zverenci trénera Craiga Ramsayho bývajú iba pár metrov od miestnej arény, do ktorej sa na jednotlivé zápasy či tréningy prepravujú oficiálnym autobusom.

Fotogaléria

Niektorí hráči však zvolili netradičnú prepravu, keď ich do haly zvážajú v dodávke...

Slovenskí hokejisti si za svoj prechodný domov vybrali hotel Clarion, ktorý je iba zhruba 350 metrov od samotnej arény, kde tím okolo kapitána Tomáša Tatara hrá zápasy základnej B-skupiny. Naši hráči majú na svojom konte doposiaľ odohraté už štyri súboje, včerajší duel s Poľskom sa skončil po našej uzávierke.

Dve hodiny pred zápasom

Rovnako ako na predošlé stretnutia bol aj na toto pre hráčov pred hotelom pristavený dve hodiny pred úvodným buly oficiálny autobus, aby ich dopravil do arény. Tak to nariaďuje reglement turnaja.

Slovenská hokejová reprezentácia počas zápasu s Poľskom na MS 2024
Regenda sa po zápase kajal: Som rád že tím nedoplatil na moje sprostosti Zobraziť článok

Prekvapilo nás, keď niektorí hráči, ako sú útočník Pavol Regenda, gólman Stanislav Škorvánek či ďalší chalani, pred predošlými duelmi naskákali do bielej dodávky a tá ich nečakane prepravila do haly. To zaskočilo aj fanúšikov a pýtali sa, o čo ide.

Chcú byť skôr v hale

„Odchod z hotela autobusom na zápasy je dve hodiny pred zápasom. Ale ak niektorí hráči chcú byť v kabíne skôr a dlhšie sa pripraviť na stretnutie, tak pre nich príde oficiálna dodávka a tá ich prepraví,“ ozrejmil netradičný spôsob prepravy pre Nový Čas hovorca zväzu Peter Jánošík.

Slovenský premiér Robert Fico.
Atentát na Fica zasiahol aj bývalých hokejistov: Prajeme skoré uzdravenie, znelo zo štúdia MS! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk