Štyria hokejoví fanatici nevynechali za posledné roky ani jeden svetový šampionát: Do Ostravy sa vybrali karavanom

Je to pre nich tradícia. Aj tento rok sa partia štyroch Bratislavčanov vybrala na hokejový šampionát. Za posledné roky nevynechala ani ...
  • Zdroj: Norbert Skaličan

Je to pre nich tradícia. Aj tento rok sa partia štyroch Bratislavčanov vybrala na hokejový šampionát. Za posledné roky nevynechala ani jeden hokejový šampionát, no ten tohtoročný bol naozaj výnimočný.

Siahnuť hlbšie do vrecka si však museli pri kúpe vstupeniek, ktoré si zaobstarali už v predstihu. „Kúpili sme si dvojdňový balík na päť zápasov vrátane dvoch duelov Slovenska, čo nás vyšlo 560 eur na hlavu. Sme však hokejoví fanatici, takže to vôbec neľutujeme,“ bez váhania vysvetlil Kubčo.

Hlavajovci boli po zápase nadšení.
Hlavajov otec prehovoril o hviezdnom výkone syna: Neprajníkom poslal jasný odkaz! Zobraziť článok


Opustiť na niekoľko dní manželky s deťmi sa nie vždy musí stretnúť s pochopením, ale kvarteto fanúšikov má v tomto smere každý rok zelenú. „Majstrovstvá sveta nám akceptujú, nefrflú, je to už naša tradícia. Našťastie ani len netušia, koľko toho pomíňame, ale my si tieto akcie chceme jednoducho naplno užiť. Samozrejme, následne sa to našim rodinám snažíme vykompenzovať nejakým spoločným výletom,“ ozrejmil Kovi.

Vyrazia aj do Prahy?

Štvorica kamarátov si na vlastné oči pozrela zápasy Slovenska s Kazachstanom (6:2) i s USA (5:4 po predĺžení) a následne sa vrátila domov do Bratislavy. „V prípade, že sa našim hokejistom podarí postúpiť do Prahy, urobíme všetko pre to, aby sme tam boli. A opäť s karavanom,“ dodal s úsmevom jeho šofér Kuklo.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk