Takto relaxovali naši po skalpe USA: Aha, s kým sme načapali Slafkovského v taxíku

Za skvelý výkon a cenný triumf prišla aj zaslúžená odmena! Kouč slovenského výberu Craig Ramsay (73) naordinoval svojim zverencom po ...
  • Zdroj: koláž anc

Za skvelý výkon a cenný triumf prišla aj zaslúžená odmena! Kouč slovenského výberu Craig Ramsay (73) naordinoval svojim zverencom po pondelkovom senzačnom víťazstve na MS nad výberom USA (5:4 pp) v utorok voľnejší program. Hráči ho využili v popoľudňajších hodinách na vyvetranie hláv a väčšina z nich opustila hotelový komplex, aby prišla na iné myšlienky.

Zakrátko nato sme natrafili aj na krídelníka Petra Cehlárika, ktorému robil na prechádzke spoločnosť ďalší brankár Stanislav Škorvánek. A napokon dorazila na rovnakú ulicu taxíkom aj draftová jednotka z roku 2022 Juraj Slafkovský spoločne s Martinom Pospíšilom. Hneď si to namierili do sushi reštaurácie, kde sa zdržali vyše hodiny a tam ich čakal aj obranca Andrej Golian.

Hlavaj si vďaka jeho famóznym zákrokom prevzal cenu pre najlepšieho hráča.
Hrdina Hlavaj bol po zápase s USA doslova v tranze: Uletel som, keď sa začalo diať TOTO! Zobraziť článok

Zatiaľ, čo väčšina hráčov bola v centre, tak kapitán mužstva Tomáš Tatar mal s obrancom Martinom Fehérvárym úplne iný program. Odskočili si na golf do neďalekého areálu v Ostraviciach. „Vypustili sme hokej na chvíľku z hlavy. Išli sme si zahrať golf, boli sme na čerstvom vzduchu a chytili sme aj skvelé počasie. Dokonca sme tam stretli aj celé švédske mužstvo,“ povedal pre Nový Čas Tatar, ktorý predtým rovnako, ako Hrivík navštívil tiež barbiera.


 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk