Takto relaxovali naši po skalpe USA: Aha, s kým sme načapali Slafkovského v taxíku

Za skvelý výkon a cenný triumf prišla aj zaslúžená odmena! Kouč slovenského výberu Craig Ramsay (73) naordinoval svojim zverencom po ...
  • Zdroj: koláž anc

Za skvelý výkon a cenný triumf prišla aj zaslúžená odmena! Kouč slovenského výberu Craig Ramsay (73) naordinoval svojim zverencom po pondelkovom senzačnom víťazstve na MS nad výberom USA (5:4 pp) v utorok voľnejší program. Hráči ho využili v popoľudňajších hodinách na vyvetranie hláv a väčšina z nich opustila hotelový komplex, aby prišla na iné myšlienky.

FOTOGALÉRIA: Voľný deň Slováci

V utorok popoľudní nebola núdza stretnúť v Ostrave a najmä na Zámockej ulici v centre mesta viacero slovenských hokejistov. Tí totiž mali od trénera Craiga Ramsayho po skvelom výkone s tímom USA voľnejší program, keďže v predošlých štyroch dňoch odohrali až tri náročné zápasy, v ktorých majú zatiaľ na konte päť bodov.

Krátko po štvrtej hodine sme stretli v centre prvé trio hráčov – gólmanov Sama Hlavaja s Matejom Tomekom či útočníka Pavla Regendu. „Hľadáme podnik, kam sa pôjdeme najesť,“ prezradil hráč Anaheimu Regenda, ktorý napokon aj ďalšími spoluhráčmi zamierili do steak reštaurácie. Tam sa k ním pridal aj center Marek Hrivík, ktorý sa bol predtým ešte ostrihať.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (vľavo) a kazašský hokejista  Artem Koroľov počas zápasu základnej B-skupiny Slovensko - Kazachstan .
Slafkovský o provokáciách Američanov: Nechápu, že tu to funguje inak ako v NHL Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk