Legendy zhodnotili duel s USA: Najlepší zápas! Pozrite, čo kričali fanúšikovia na Višňovského

Slovenským hokejistom vyšiel nad očakávanie tretí zápas na svetovom šampionáte v Ostrave. Američanov s mnohými hviezdami z NHL zdolali ...
  • Zdroj: Braňo Račko

Slovenským hokejistom vyšiel nad očakávanie tretí zápas na svetovom šampionáte v Ostrave. Američanov s mnohými hviezdami z NHL zdolali 5:4 po predĺžení po výbornom výkone, hoci na dosah mali ešte o jeden bod viac. Takto duel zhodnotili osobnosti nášho hokeja a tiež si pozrite, čo kričali fanúšikovia na Ľubomíra Višňovského.

Fanúšikovia na Višňovského začali kričať: „Majo Hossa! Majo Hossa!“ Momenty pobavili aj skvelého obrancu, ktorý následne dodal, že to sú jeho kamaráti, s ktorými chodí na hokej.

Bývalý skvelý hokejista Marián Hossa vyzdvihol po zápase s USA brankára Samuela Hlavaja a dvojicu útočníkov. „Zápas bol vynikajúci, chalani začali famózne, Američanom nedali šancu. Škoda, že pri 4:2 sme sa trochu stiahli, začali sme brániť výsledok a Američania to využili. Na konci sme si zaslúžili vyhrať a celá hala burácala. Veľmi nás teší, že pribudli ďalšie body. Brankár chytal výborne a tiež sa mi veľmi páčil Hudáček s Pospíšilom," povedal Marián Hossa, trojnásobný víťaz Stanleyho pohára.

Hodnotenie zápasu s USA od Borisa Valábika

Slovenskí hokejisti oslavujú druhý presný zásah v zápase s USA.
Slováci po zápase s USA: Nemcovi sa dva body nemália, Kelemen sa teší na pivo Zobraziť článok

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Dojemné gesto: Hrdina Američanov poslal po zápase darček Nemcovmu otcovi! Zobraziť článok

Expert Českej televízie Milan Antoš (vpravo) a známy komentátor Robert Záruba (vľavo).
Obrovská komplikácia pre českú televíziu: Známy expert mal vážnu autonehodu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk