Bývalý prvoligista Ďuriš prehovoril o konflikte na dedine: Kričali po mne pri***aný expert!

Bývalý slovenský futbalista Peter Ďuriš (43), ktorý stále aktívne hráva za Družstevník Očkov, má za sebou slovnú prestrelku po zápase ...

Bývalý slovenský futbalista Peter Ďuriš (43), ktorý stále aktívne hráva za Družstevník Očkov, má za sebou slovnú prestrelku po zápase jeho tímu na pôde Zamaroviec. Futbalový expert prehovoril o detailoch celého konfliktu a aj o tom, kto sa mu má tendenčne snažiť ublížiť.

Fotogaléria

Napokon sa mi prišli aj ospravedlniť ľudia zo Zamaroviec, že ich mrzí správanie jedného z ich fanúšikov. To je celá kauza, ktorú rozdúchali ľudia, ktorí stoja za instagramovým profilom Futbalová lopata,“ dodal pre Šport24.sk Ďuriš s tým, že ho chcú silou-mocou kompromitovať.

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Dojemné gesto: Hrdina Američanov poslal po zápase darček Nemcovmu otcovi! Zobraziť článok

Naráža na to, že tento profil v priebehu niekoľkých týždňov zverejnil viaceré zosmiešňujúce či kompromitujúce videá a fotografie na jeho osobu.Podľa našich informácií sa už aj dopátral identity ľudí, ktorí majú stáť za týmto profilom. „Ide mi o to, aby sa verejnosť konečne dozvedela, kto sú títo ľudia, ktorí stoja za týmto profilom.

Budem musieť podniknúť adekvátne kroky na to, aby som sa ochránil. Kazí mi to imidž, či už trénerský, hráčsky, ale aj pozíciu futbalového experta,“ uzavrel pre Šport24.sk.

Expert Českej televízie Milan Antoš (vpravo) a známy komentátor Robert Záruba (vľavo).
Obrovská komplikácia pre českú televíziu: Známy expert mal vážnu autonehodu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk