Bývalý prvoligista Ďuriš prehovoril o konflikte na dedine: Kričali po mne pri***aný expert!

Bývalý slovenský futbalista Peter Ďuriš (43), ktorý stále aktívne hráva za Družstevník Očkov, má za sebou slovnú prestrelku po zápase ...

Bývalý slovenský futbalista Peter Ďuriš (43), ktorý stále aktívne hráva za Družstevník Očkov, má za sebou slovnú prestrelku po zápase jeho tímu na pôde Zamaroviec. Futbalový expert prehovoril o detailoch celého konfliktu a aj o tom, kto sa mu má tendenčne snažiť ublížiť.

Fotogaléria

Bývalý slovenský stredopoliar sa stal horúcou témou pre internetových diskutérov. Po zápase jeho tímu v Zamarovciach sa dostal do konfliktu s domácimi fanúšikmi. „Po zápase som schádzal z ihriska a niekto zakričal pri***aný expert. Následne som vybehol po schodoch a išiel za ľuďmi, odkiaľ výkrik prišiel.

Spýtal som sa, že kto ma vulgárne osočoval, nech mi to povie do očí. Samozrejme, nikto nič, čo ma veľmi nahnevalo. Potom prišiel kamarát, ktorý ma chcel odtiahnuť preč. Hneď som aj na neho reagoval, že to nebude potrebné, pretože nechcem nikomu ublížiť,“ vysvetľoval pre Šport24.sk Ďuriš priebeh celého konfliktu.

Zároveň priznal, že po opadnutí prvotných emócií prišlo aj na ospravedlnenie zo strany fanúšikov Zamaroviec. „Nepoužil som ani jedno vulgárne slovo. Odpovede na to, kto ma urazil, som sa nedočkal, tak som po niekoľkých sekundách odišiel do šatne. Nikomu som nevynadal a ani neublížil, len som sa snažil zistiť, kto ma bezdôvodne urážal.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk