Duel proti Kazachstanu si užila aj slovenská legenda: Hossa neskrýva nadšenie zo zloženia tímu!

Vzhľadom na to, že tohtoročné majstrovstvá sveta v hokeji sú len neďaleko za slovenskými hranicami, cestu do Ostravy si našlo nielen ...
  • Zdroj: Branislav Račko

Vzhľadom na to, že tohtoročné majstrovstvá sveta v hokeji sú len neďaleko za slovenskými hranicami, cestu do Ostravy si našlo nielen množstvo fanúšikov, ale takisto viacero významných osobností. Medzi nimi aj legendárny útočník Marián Hossa (45) s rodinou. Naživo sledoval víťazné stretnutie proti Kazachstanu (6:2).

FOTOGALÉRIA: Marián Hossa na zápase s Kazachstanom

Žiadna VIP-ka či špeciálne požiadavky. Člen Siene slávy NHL v Ostravar Aréne zamieril priamo na tribúnu, kde to najviac žije. Pri hodnotení duelu preto nešetril chválou.

„Malo to energiu, malo to náboj. Dôležité bolo, že sme sa hneď ujali vedenia. Z toho zápasu som mal dobrý pocit. S rodinou sme si to užili, takže som rád, že chlapci získali tri body," povedal exkluzívne pre Nový Čas a ďalej porovnal život fanúšika a hokejistu: „Užívam si to. Samozrejme, sú to asi väčšie nervy v hľadisku. Dnešný zápas ale nebol o nervoch. Teším sa, že to naši hráči zvládli na výbornú a zabavili množstvo fanúšikov."

Gesto Juraja Slafkovského po šarvátke
Slafkovského gesto hitom internetu: Čo plačeš? Pozri na skóre! Zobraziť článok

Podľa trojnásobného víťaza Stanleyho pohára proti Kazachom rozhodla vydarená prvá tretina, ktorú naši reprezentanti ovládli pomerom 3:0. Prvým víťazstvom na MS 2024 si zároveň zvýšili šancu na postup do vyraďovacej fázy. O dosiahnutie tohto cieľa ale Hossa nemá obavy.

„Veľmi sa mi páči, ako máme poskladaný tím. Keď budeme hrať dôrazne v obrane, útok máme výborný, tak máme na to, aby sme s prehľadom postúpili. Ja tomuto mužstvu verím," vyjadril sa na záver.

Marián Hossa s rodinou prišli podporiť Slovensko v zápase MS proti Kazachstanu.
Vzácna podpora v hľadisku: Slovákom fandí trojnásobný víťaz Stanley Cupu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk