Nečakané sťažnosti Slafkovského: Nie je to moje rozhodnutie!

S týmto nerátal! Slovenskí hokejisti si tento rok nevybrali žiadny okázalý luxus, no v rámci ubytovania sa uspokojili s hotelom len pár ...
  • Zdroj: Norbert Skaličan

S týmto nerátal! Slovenskí hokejisti si tento rok nevybrali žiadny okázalý luxus, no v rámci ubytovania sa uspokojili s hotelom len pár metrov od Ostravar arény. Po prvej noci však veľké nadšenie z ubytovania nezdieľala naša najväčšia hviezda Juraj Slafkovský (20).

FOTOGALÉRIA: Nečakané sťažnosti Slafkovského

Hráči a realizačný tím zložili hlavy v štvorhviezdičkovom hoteli Clarion, ktorý síce neoplýva žiadnym prepychovým luxusom, no naši reprezentanti v ňom nájdu všetko, čo k dôkladnej príprave na zápasy potrebujú. Obrovským pozitívom je, že štadión, na ktorom naša reprezentácia odohrá všetkých sedem duelov základnej B-skupiny, je od hotela vzdialený len 350 metrov.

Hostia majú v hoteli k dispozícii jedno, dvoj aj trojlôžkové izby, pričom k dispozícii je pre náročnejších zákazníkov veľký bazén, sauna a ďalšie welness záležitosti. Slovenskí hokejisti sa však do Ostravy neprišli vyvaľovať a užívať si, ale chcú zabojovať o jeden z troch cenných kovov. Napriek tomu, že majú dostatočný komfort, Juraj Slafkovský po prvej noci v Česku nebol nadšený.

Situácia pred gólom Mareka Hrivíka v zápase s Nemeckom
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to! Zobraziť článok

Po prvom tréningu sa posťažoval na bolesť chrbta. „Dôvod je ten, že chrbát ma bolí z hotelovej postele. Radšej by som býval niekde ďalej v niečom lepšom. Nie je to, bohužiaľ, moje rozhodnutie,“ povedala najväčšia hviezda Slovákov novinárom pred prvým zápasom našich proti Nemecku.

Útočník Montrealu by sa mal v prvom stretnutí predstaviť po boku osvedčených spoluhráčov Petra Cehlárika a Mareka Hrivíka, s ktorými zažiaril pri zisku bronzových medailí na ZOH v Pekingu. „Je vždy jednoduchšie, keď hrám s niekým, s kým som už hral a koho veľmi dobre poznám. Verím, že to máme dobre poskladané. Viem, kde sa oni pohybujú na ľade, oni zase vedia, čo môžu čakať odo mňa,“ dodal už veselšie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk