Na MS do Česka sa chystá mnoho slovenských fanúšikov: Cena piva ich ale príliš nepoteší

Svetový šampionát v ľadovom hokeji štartuje presne o týždeň. Hrať sa bude v dvoch českých mestách, Prahe a Ostrave. Očakáva sa, že slovenských ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Svetový šampionát v ľadovom hokeji štartuje presne o týždeň. Hrať sa bude v dvoch českých mestách, Prahe a Ostrave. Očakáva sa, že slovenských fanúšikov bude v Ostrave, kde hrajú základnú skupinu naši hokejisti, viac ako dosť. Cena piva ich asi príliš nepoteší.

Ak by sa niekto sťažoval, že sa ponúkajú len tieto dve značky piva, tak neuspeje. Organizátori to nemôžu ovplyvniť a marketingového partnera vyberala Medzinárodná hokejová federácia. Na druhej strane dúfajú, že sa nebudú tvoriť dlhé rady. Čapovať sa bude ajz beerjetov, ktoré zvládnu šesť pív naraz. Platiť sa bude dať len kartou. 

Obe fanzóny pojmú 12-tisíc ľudí. Do tej ostravskej, kde budú hrať zápasy Slováci, sa zmestí 5000 ľudí a do pražskej ešte o dve tisícky viac. Nebude chýbať ani bohatý sprievodný program.

Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šatan oznámil skvelú správu: Slovensko posilní duo zo zámoria! Zobraziť článok

„Pripravujeme akcie s moderátormi, DJ a samozrejme so živými kapelami. Každý deň plánujeme dve vystúpenia pred jednotlivými stretnutiami a snažíme sa ísť aj cestou revivalových skupín, pretože príde tisíce zahraničných fanúšikov a vždy je atmosféra unikátna, keď pesničky poznajú,“ opísal Bříza.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk