Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy

Mesto pod Zoborom je už niekoľko dní hore nohami a žije hokejom.
  • Zdroj: Matej Kalina

Mesto pod Zoborom je už niekoľko dní hore nohami a žije hokejom.

FOTOGALÉRIA: Majstrovské oslavy HK Nitra

Mužstvo okolo kapitána Branislava Mezeia získalo v stredu podvečer druhý titul v klubovej histórii (prvý v roku 2016), keď Nitrania dokázali zdolať vo finálovej sérii Spišskú Novú Ves hladko 4:0. Vedenie klubu dnes podvečer zorganizovalo pre fanúšikov oslavy tohto úspechu v miestnom anfiteátri, kde sa majstrovská zábava začalo od 17-tej hodiny hudobným programom.

Okolo pol siedmej hodine sa na pódium už dostali aj samotní hráči na čele s českým mágom Antonínom Stavjaňom. Nitrania zobrali do rúk šampanské, fanúšikom hodili do hľadiska viacero klubových suvenírov a spoločne spievali a oslavovali...

„Keby nám niekto pred sezónou a po základnej časti povedal, že budeme majstri tak tomu neuverím. Išlo sme do play-off z poslednej priečky, ale predviedli sme parádnú jazdu. Zomkli sme sa v kabíne všetci, ako jeden tím a na ľade sme dokázali niečo neskutočné," vyjadril sa pre Nový Čas strelec zlatého gólu vo štvrtom zápase, útočník Miloš Bubela, ktorý si oslavy užíva plnými dúškami.

„Ako bolo náročné získať titul, tak sú náročné aj oslavy," pousmial sa skúsený útočník, ktorý vyzdvihol aj fanúšikov Nitry: „Boli neskutoční, hnali nás v každom zápase za víťazstvom. tento titul jednoznačne patrí aj im a som rád, že ich prišlo na tieto oslavy až toľko a spoločne si to tu užívame."

Oslavy si naplno užíval aj veterán Nitry a kapitán Branislav Mezei, ktorý bol aj pri prvom zisku pohára v roku 2016. „Tento titul bol určite emotívnejší, ako prvý v roku 2016. Som veľmi hrdý na chalanov, čo sme dokázali a oslavy si teraz zaslúžene užívame," reagoval Mezei, ktorý bude v kariére pokračovať aj budúci ročník v drese Nitry.

Fanúšikovia si prajú jeho zotrvanie, ako to ale bude?
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});