Zmeny v hokejovej repre pred derby s Českom: Pridá sa päť nových posíl, končí kvarteto hráčov

Slovenská hokejová reprezentácia hlási zmeny pred prípravným dvojzápasom s Českom. Tím Craiga Ramsayho posilní päť nových hráčov a táto ...
  • Zdroj: SITA

Slovenská hokejová reprezentácia hlási zmeny pred prípravným dvojzápasom s Českom. Tím Craiga Ramsayho posilní päť nových hráčov a táto štvorica končí!

FOTOGALÉRIA: Nemecko - Slovensko

Slovenská hokejová reprezentácia pokračuje v príprave na majstrovstvá sveta v Česku. Po dvojzápase v Nemecku tím Craiga Ramsayho opúšťa kvareto hráčov v zložení Dávid Hrenák, Silvester Kusko, Marek Hecl a Andrej Kukuča. Informuje o tom web hockeyslovakia.sk. Na utorňajšom zraze sa k slovenskému tímu pridá päť nových posíl: brankár Stanislav Škorvánek a útočníci Marek Hrivík, Peter Cehlárik, Andrej Kudrna a Matúš Sukeľ.

Dárius Rusnák (vľavo) sa pustil do Dominika Hašeka (vpravo).
Rusnák to povedal na plné ústa: Názor o hráčoch z KHL a drsný odkaz Hašekovi! Zobraziť článok

Slovenská reprezentácia bude pokračovať v príprave tohtotýždňovým derby dvojzápasom proti Česku, zápasy sa odohrajú v Trenčíne a Bratislave. "Zatiaľ sme spokojní, tri víťazstvá zo štyroch zápasov je dobrá vizitka. Veľa hráčov podáva dobré výkony, trénerom sťažujú situáciu. Bohužiaľ, prišiel čas aj na zmeny,“ hovoril prezident SZĽH a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Nepotešil však správou o zdravotnom stave Mareka Hrivíka, ktorý by mal byť jedným z lídrov tímu na MS v Česku. "V tíme skončili Kusko, Hecl, Kukuča a brankár Hrenák. Na uvoľnené miesta sa budú hlásiť brankár Škorvánek a útočníci Kudrna, Sukeľ a Cehlárik. Príde aj Hrivík, bohužiaľ, v jeho prípade máme drobné starosti. Nie je úplne zdravý. Príde sa ukázať, skonzultujeme jeho zdravotný stav a pravdepodobne bude potrebovať čas na liečenie. Uvidíme, ako sa jeho stav bude vyvíjať."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});