Nechutný moment na FNC: Slovenský politik dokopal zápasníka na zemi!

Boxerské podujatie Fight Night Challenge 6 opäť prinieslo množstvo zaujímavých, no taktiež šokujúcich momentov.
  • Zdroj: Fight Night Challenge

Boxerské podujatie Fight Night Challenge 6 opäť prinieslo množstvo zaujímavých, no taktiež šokujúcich momentov.

Čiernou škvrnou podujatia bol zápas Pavla Hariho Vaška a Jána Murčina, po ktorom sa neovládol boxer a politik Viliam Tankó. Skončilo to nechutnými kopancami na zemi.

V ringu sa v bratislavskej Tipos Aréne už včera pobili poprední slovenskí influenceri a známi bojovníci. Niektorí sa aj doslova nenávidia, čo robilo ich duely ešte atraktívnejšími. Do boja sa vrátil raper Frayer Flexking, likvidátor z Oktagonu a hiezdny MMA zápasník Vlasto Čepo, či komik a boxer Bergino a bizarný šoumen a štvornásobný majster Slovenska v kickboxe Pali Hari. Skrátka, bolo sa na čo pozerať.

Fight Night Challenge 6 vyvrcholilo hlavným duelom medzi raperom Andreasom "Flexkingom" Stolárikom a foodblogerom Filipom "Strýcom Filipom" Tóthom. V dohodnutej váhe do 100 kilogramov zvíťazil Stolárik, ktorý Tótha poslal v druhom kole trikrát do počítania. Bola to jeho štvrtá výhra z piatich boxerských duelov, ktoré v organizácii Fight Night Challenge absolvoval.

Craig Ramsay pokračuje pri slovenskej reprezentácii.
Nečakané rozhodnutie Ramsayho: Slovenskí mladíci zo zámoria na MS nepricestujú! Zobraziť článok

"Chcem poďakovať Fight Night Challenge, že tu môžem byť. Najviac chcem poďakovať svojmu trénerovi Miroslavovi Cingelovi a všetkým, čo mi pomohli. Chcem vzdať hold môjmu súperovi, schudol veľa kilogramov a trénoval dvojfázovo. Ukázali sme internetu s Filipom, ako sa robí stokársky marketing," uviedol víťaz po súboji, narážajúc na predzápasové momenty na sociálnych sieťach, ktorými promovali zápas.


Pozornosť priťahoval aj zápas kontroverzného Pavla Hariho Vaška. Ten nastúpil proti Jánovi Murčinovi. Rozhodca však musel duel predčasne ukončiť po tom, čo Hari svojmu súperovi opakovane dal lakeť, čím porušil pravidlá. Krátko na to, čo rozhodca zápas predčasne ukončil, na Paliho Hariho doslova vleteli členovia tímu Murčina.

Medzi nimi bol aj slovenský boxer a v súčasnosti politik Viliam Tankó. Ten ležiaceho Hariho nepochopiteľne kopal na zemi. Odtiahnuť ho musel až jeden z promotérov, ktorý ho dokonca chytil pod krk.

Samotná FNC priznala, že tento incident nemá obdobu a budú z toho vyvodené dôsledky. Snažili sme sa kontaktovať aj samotného politika strany Slovensko, no bezvýsledne. S Tankóm sa na nepodarilo do konca uzavierky spojiť.

Slovenský útočník Peter Babnič /vľavo/ preniká cez Angličana Lukea Younga v zápase B-skupiny majstrovstiev Európy futbalistov do 21 rokov.
Slovenský ex-reprezentant podľahol hazardu: Všetko prehral a stratil rodinu! Zobraziť článok

Od svojho manžela je o 32 rokov mladšia.
Manželka extrénera Slovana je terčom útokov: Vyzeráš ako netvor! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});