Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Rázny odkaz všetkým neprajníkom

Už nedokázala byť ticho! Manželka slovenského hokejistu Michala Krištofa (30) Klaudia sa vyznala zo svojich pocitov, ktoré doposiaľ dusila ...
  • Zdroj: anc

Už nedokázala byť ticho! Manželka slovenského hokejistu Michala Krištofa (30) Klaudia sa vyznala zo svojich pocitov, ktoré doposiaľ dusila v sebe.

Krištofov agent Andrej Matvejev: Plaťte mu ako v Rusku a bude hrať na Slovensku

Matvejev je skúsený hráčsky agent, ktorý zastupuje aj hráčov pôsobiacich v slovenských kluboch, medzi ktorými sú tiež hráči zo zámoria...

Pre portál metaratings.ru agent M. Krištofa kritizoval rozhodnutie ohľadom neúčasti hráčov z KHL v slovenskej reprezentácii. „K takýmto rozhodnutiam mám negatívny postoj, pretože Michal je profesionálny športovec, ktorý reprezentoval svoju krajinu už predtým. Ak by mu tímy zo slovenskej ligy vedeli dať rovnaký plat ako v KHL, tak by tam hral a mal by patričnú konkurenciu,“ povedal.

Podľa jeho slov profesionálny život športovcov je krátky, pričom každý sa potrebuje za krátky čas dostať do čo najlepšej ligy a v nej zarobiť na seba a svoju rodinu. „Navyše pre každého je to veľká česť hrať za svoj národný tím a byť z neho odmietnutý je veľkým sklamaním,“ dodal k téme hráčov z KHL.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk