Známy hokejista prežíva turbulentné obdobie: Svadba, dieťa a titul!

Na posledné dva mesiace do konca života určite nezabudne! Reč je o hokejovom útočníkovi a vicemajstrovi sveta z roku 2012 Marcelovi Haščákovi ...
  • Zdroj: archív M. H

Na posledné dva mesiace do konca života určite nezabudne! Reč je o hokejovom útočníkovi a vicemajstrovi sveta z roku 2012 Marcelovi Haščákovi (37), ktorý od minulého leta pôsobí vo francúzskej lige v drese Rouen Dragons.

FOTOGALÉRIA: Marcel Haščák svadba a dcéra

Skúsený slovenský hokejista prišiel do francúzskej súťaži vlani z bratislavského Slovana a hoci išiel do neznámy, tak si teraz ročnú anabázu nevie vynachváliť.

„Musím povedať, že podmienky a aj úroveň súťaže ma prekvapila a je to na vysokej úrovni. Neľutujem, že som strávil rok vo Francúzsku, navyše sa v mojom života za posledné dva mesiace toho veľa udialo,“ povedal na úvod pre náš denník Haščák.

Slovenský hokejista Marcel Haščák po dvoch rokoch skončil v HC Slovan Bratislava.
Haščák opúšťa slovenskú extraligu, mieri do zahraničia Zobraziť článok

Baby sú zdravé

A čo konkrétne má vicemajster sveta z roku 2012 na mysli? „Vo februári som sa v Paríži oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Máriou a predposledný marcový deň sa nám narodila dcérka Anna-Mária. Mená má po našich babičkách, takže som veľmi šťastný. Obe dievčatá sú zdravé, takže si to užívam,“ prezradil novinky zo súkromia.

Oto Haščák skončil vo funkcii generálneho manažéra HC Slovan Bratislava.
Hokejový Slovan má nového manažéra: TOTO je náhrada za Haščáka! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});