Zranil sa náš kľúčový obranca: Príde o šampionát v Česku?

Nepríjemná správa pre tím českého majstra i slovenských fanúšikov. Stredajší druhý finálový duel českej extraligy medzi Pardubicami a ...
  • Zdroj: profi media.cz

Nepríjemná správa pre tím českého majstra i slovenských fanúšikov. Stredajší druhý finálový duel českej extraligy medzi Pardubicami a Třincom (6:3) nedohral skúsený slovenský obranca v službách súpera Martin Marinčin (32). Ako to s ním vyzerá?

FOTOGALÉRIA: Marinčin

Hokejisti Třinca, ktorí obhajujú majstrovský titul a bojujú o štvrtý triumf v českej lige za sebou, si z horúceho ľadu z Pardubíc odvážajú cenný skalp v prvom súboji po víťazstve 2:1.

Lenže v druhom vystúpení už ťahali za kratší koniec a navyše v závere prvej tretiny prišli o dôležitého muža v defenzíve. Kapitán Pardubíc Lukáš Sedlák totiž tvrdo dohral slovenského obrancu Martina Marinčina, ktorý po jeho tvrdom hite ostal otrasený ležať na ľade.

Slovenský hokejista Marko Daňo patrí medzi lídrov Třinca v play-off.
Útočník Třinca Marko Daňo o postupe do finále i simulovaní! Zobraziť článok

Až po nejakom čase sa pozviechal a za pomoci spoluhráčom odišiel do kabíny. Z nej sa už v ďalšom dejstve do hry nevrátil a jeho zdravotný stav je zahalený rúškom tajomstva.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});