Slafkovskému ide karta: Šikovný teč mu priniesol tučný bonus!

Čerešnička na torte! Vďaka gólu v záverečnom zápase sezóny NHL si Juraj Slafkovský vystrelil parádnu prémiu 250 000 amerických dolárov.
  • Zdroj: TASR/AP

Čerešnička na torte! Vďaka gólu v záverečnom zápase sezóny NHL si Juraj Slafkovský vystrelil parádnu prémiu 250 000 amerických dolárov.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Šikovný gólový teč v záverečnom zápase sezóny NHL proti Detroitu (Montreal prehral 4:5 po nájazdoch) zabezpečil pre slovenského útočníka Juraja Slafkovského tučný výkonnostný bonus v hodnote 250-tisíc amerických dolárov. Prémiu mal vypísanú v kontrakte za dosiahnutie 20 gólov v sezóne. Túto métu dosiahol práve v poslednom zápase sezóny.

 

 

Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Hokejové Slovensko vo vytržení: Slafkovský bude hrať na MS v Česku! Zobraziť článok

Slafkovský navyše proti Detroitu zapísal aj jednu asistenciu a vo svojej druhej sezóne v zámorskej profilige nazbieral 50 bodov. Draftová jednotka z roku 2022 dohrala sezónu v zámorí vo vynikajúcej forme a môžeme sa tešiť na to, čo predvedie na majstrovstvách sveta v Česku, kde bude štartovať.

Spomínaný bonus je len kvapkou v mori oproti tomu, čo Juraj Slafkovský môže zarobiť v NHL v nasledujúcich rokoch. Zostáva mu už len posledný rok nováčikovskej zmluvy a v kuloároch sa už teraz šepká, že by mohol s Montrealom podpísať zmluvu na osem rokov s platom približne osem miliónov dolárov na sezónu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});