Hokejové Slovensko vo vytržení: Slafkovský bude hrať na MS v Česku!

Výborná správa pre hokejové Slovensko! Na majstrovstvách sveta v Česku sa predstaví aj útočník Montrealu Juraj Slafkovský.
  • Zdroj: TASR/AP

Výborná správa pre hokejové Slovensko! Na majstrovstvách sveta v Česku sa predstaví aj útočník Montrealu Juraj Slafkovský.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Slovensko bude mať na majstrovstvách sveta v Česku aj svoju najväčšiu hviezdu! Útočník Montrealu Juraj Slafkovský sa zúčastní šampionátu, potvrdilo to niekoľko zámorských novinárov, vrátane renomovaného Erica Engelsa zo Sportsnet.

 

 

Draftová jednotka z roku 2022 štýlovo zavŕšila svoju druhú sezónu v NHL. Slafkovský zaznamenal gól a asistenciu pri záverečnom vystúpení Montrealu, ktorý prehral na domácom ľade s Detroitom 4:5 po samostatných nájazdoch. Dosiahol tak 20 gólov a 50 bodov v sezóne a k tomu zaujímavý výkonnostný bonus v hodnote 250 000 dolárov.

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsey na prvom tréningu.
Ramsaymu sa rysuje kvalitný tím: Príde táto štvorica z NHL?! Zobraziť článok

Slovenskí hokejoví fanúšikovia sa tak majú na čo tešiť. V čerstvej pamäti zostávajú Slafkovského fenomenálne výkony z bronzovej olympiády v Pekingu, na ktorej sa stal najlepším strelcom a najužitočnejším hráčom turnaja.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});