Ďalší Slováci na lane KHL: Medzi nimi je aj mladá hviezda z NHL!

Play-off série svetových hokejových líg sa začínajú blížiť ku koncu a niektorí hokejisti tak už začínajú premýšľať o svojej budúcnosti.

Play-off série svetových hokejových líg sa začínajú blížiť ku koncu a niektorí hokejisti tak už začínajú premýšľať o svojej budúcnosti.

Fotogaléria

Slovákov bude samozrejme zaujímať najmä to, kam budú viesť cesty našich hokejistov a či kroky niektorého z nich povedú aj do Ruskej KHL.

Aktuálne majú mať celky z Kontinentálnej hokejovej ligy záujem o dvoch Slovákov, pričom s touto informáciou prišiel portál sport25.pro. Spomínanými hokejistami majú byť útočník Miloš Roman a obranca Patrik Koch.

Prvý menovaný aktuálne oblieka dres českého Třinca, pričom len pred niekoľkými dňami rozhodol gólom v predĺžení rekordne dlhého zápasu o postupe svojho tímu do finále českej extraligy.

Patrik Koch sa aktuálne zdržiava v zámorí, kde v tomto ročníku odohral v drese Arizony Coyotes svoj premiérový zápas v NHL. Väčšinu času sa však zdržiava na farme tohto celku, kde počas 62 stretnutí nazbieral 15 bodov za 1 gól a 14 asistencií.

O našich hokejistov majú mať záujem kluby Admiralu Vladivostok a Neftekhimiku Nižnekamsk, o čom informovala stránka HOKEJ RUSKA l KHL l NHL na ruskej sociálnej sieti VKontakt.

Lukáš Hrádecký pochádza zo Slovenska, no reprezentuje Fínsko.
Nový megahit internetu: Brankár Leverkusenu počas osláv nadával po slovensky! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});