Otecko Ďurica o synčekovi: Futbalista? Možno z neho bude...

Dočkal sa vytúženého syna! Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (42) je od minulého týždňa druhýkrát otcom. Jeho snúbenica Diana ...
  • Zdroj: archív J. Ď.

Dočkal sa vytúženého syna! Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (42) je od minulého týždňa druhýkrát otcom. Jeho snúbenica Diana Kačurová (32) mu porodila synčeka Janka. Hrdý otecko pre Nový Čas prezradil či svojho potomka stihol zapiť a aj to či z neho bude ďalší futbalový následovník.

FOTOGALÉRIA: ďurica syn

Bývalý reprezentačný obranca má z predošlého vzťahu s Magdou Šebestovou desaťročnú dcéru Ninku, no syna sa dočkal až teraz. Hoci tehotenstvo jeho snúbenice Diany Kačurovej malo v závere menšie zdravotné komplikácie, napokon príchod Ďuricu juniora na svet prebehol bez vážnejších komplikácii.

„Všetci v rodine máme obrovskú radosť. Hoci synček prišiel na svet cisárskym rezom, Dianka i Janko sú v poriadku,“ vyjadril sa pre náš denník Ďurica, ktoré má už obe svoje lásky doma z pôrodnice.

Odhalenie bolo plné emócií.
Chvíle plné emócií: Ján Ďurica odhalil pohlavie potomka priamo na Tehelnom poli! Zobraziť článok

Na otázku či bude z malého Janka tiež futbalista, ako jeho otec, odvetil: „Uvidíme. To má pred sebou ešte dlhú cestu. Ale ak by sa tak stalo, tak dúfam, že bude lepší, ako ja (smiech). Určite má vlohy nato, aby zdelil športové gény, keďže aj Dianka má rada šport. Hlavne nech robí, čo ho bude v živote baviť. Možno z neho bude napokon právnik.“

Krst knihy - zľava Martin Škrtel, autor knihy Marek Arpáš, spoluautor Ján Ďurica a hráčsky agent Karol Csontó.
Ďurica vo svojej novej knihe: Na konci kariéry som sa bál o život! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});