Obrovská strata pre futbalový Slovan: S klubom sa lúči TENTO gólman!

Slovan Bratislava sa po bezgólovej remíze s Dunajskou Stredou stal oficiálnym majstrom slovenskej futbalovej Niké ligy pre sezónu 2023/2024.

Slovan Bratislava sa po bezgólovej remíze s Dunajskou Stredou stal oficiálnym majstrom slovenskej futbalovej Niké ligy pre sezónu 2023/2024.

Fotogaléria

"Belasí" sa už môžu tešiť zo zisku titulu aj napriek tomu, že do konca aktuálnej sezóny musia odohrať ešte 5 zápasov. To predstavuje veľkú príležitosť pre viacerých náhradníkov, pričom šancu ukázať sa by mal dostať aj 20-ročný brankár Adam Hrdina.

V bránkovisku by tak mal vystriedať skúseného Kanaďana Milana Borjana (36), ktorý si podľa svojich nedávnych slov za Slovan už nezahrá.

„Je to neuveriteľná sezóna, od prvého dňa, čo som do klubu prišiel. Fanúšikovia ma neskutočne podporovali a v každom zápase kričali moje meno. Veľmi ich rešpektujem,“ poďakoval sa Borjan.

Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Česi pred MS vysmiali Slovákov: Verdikt zväzu? To je silné slovo Zobraziť článok

 „Ďakujem za celú sezónu, za všetko. Bolo mi potešením hrať za Slovan a niekedy sa možno znovu stretneme. Zbohom,“ citoval kanadského brankára na sociálnej sieti X Tomáš Kotlárik, ktorý je redaktorom RTVS.

Borjan následne doplnil, že od trénera Weissa dostal do konca sezóny osobné voľno. Počas svojho hosťovania v Slovane, do ktorého prišiel zo srbského celku Crvena Zvezda Belehrad, odchytal v belasom drese 37 zápasov. V nich si až 15-krát dokázal udržať čisté konto.

Novak Djokovič neudržal nervy na uzde.
Djokovič vulgárne vynadal divákovi: Legenda si robí starosti o Novaka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});