Zlaté Moravce čakajú tvrdé rezy: V klube končí jedna z hlavných postáv!

Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble po 14 rokoch opúšťajú našu najvyššiu súťaž. Matematickú definitívu získali už päť kôl pred koncom. ...

Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble po 14 rokoch opúšťajú našu najvyššiu súťaž. Matematickú definitívu získali už päť kôl pred koncom. Niet sa však čo diviť, keďže nazbierali len päť bodov, pričom v tomto týždni by mohli mať už piateho trénera v sezóne...

Fotogaléria

Zlatomoravčania dohrávajú svoju 16. sezónu v prvej lige, má však pre nich veľmi kyslú chuť, keďže už vedia, že zostupujú. „Je to pre klub, mesto i región jedna veľká športová tragédia. Nie sme hlúpi, vedeli sme už skôr, že vypadneme. Musíme ísť ďalej,“ povedal pre RTVS veľmi sklamaný generálny manažér Marek Ondrejka.

Lukáš Hrádecký pochádza zo Slovenska, no reprezentuje Fínsko.
Nový megahit internetu: Brankár Leverkusenu počas osláv nadával po slovensky! Zobraziť článok

Podľa neho je za tým súbor chýb za ostatné tri sezóny. Paradoxne, predtým obsadil ViOn 5. miesto, čo bol jeho historicky najlepší výsledok.

Postupne klub viedli v sezóne z lavičky Vladimír Cifranič, Michal Hipp, Andrej Štefanka a nepomohol ani Dušan Uhrin ml. Navyše, už aj dni syna trénera vicemajstrov Európy 1996 sú zrátané. „Robíme všetko pre to, aby sme tento týždeň poznali už meno nového trénera,“ prezradil Ondrejka.

Novému Času sa podarilo zistiť, že majiteľ klubu Viliam Ondrejka je aktuálne v Gruzínsku, kde má ViOn spoluprácu s FC Saburtalo Tbilisi. Rezať sa však bude aj v hráčskom kádri, pričom manažér avizuje tvrdé zásahy do mužstva.

Tréneri v sezóne

  • Vladimír Cifranič 1. - 14. kolo
  • Michal Hipp 15. - 20. kolo
  • Andrej Štefanka - 21. kolo
  • Dušan Uhrin ml. - od 22. kola

Oslavy hráčov ŠK Slovan Bratislava po získaní majstrovskej trofeje.
Obrovská strata pre futbalový Slovan: S klubom sa lúči TENTO gólman! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});