Servác Petrovský dostal šancu na debut v seniorskej repre: Čím chce ohúriť trénera Ramsayho?

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay oznámil zmeny v kádri pre prípravné zápasy pred nadchádzajúcimi MS v Česku. Šancu ...
  • 7Galéria
  • Zdroj: tasr, getty images, ig/ServacPetrovsky

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay oznámil zmeny v kádri pre prípravné zápasy pred nadchádzajúcimi MS v Česku. Šancu na debut v seniorskej repre dostane v Nemecku aj šikovný útočník Servác Petrovský (19), ktorý sa už teraz teší na nové výzvy.

Fotogaléria

Slováci sa do Nemecka presunú v stredu. Kemp si rozložia v Kaufbeurene, kde vo štvrtok o 19.30 h odohrajú prvý z dvoch prípravných súbojov proti domácim.

Samotný Petrovský pôvodne nerátal s tým, že by sa v Nemecku mohol predstaviť aj on. „Určite to bolo pre mňa prekvapenie, ale pocity sú výborné! Som za tú pozvánku neskutočne rád a už teraz sa na to teším. Pre mňa bude najväčšia výzva to, aby som sa ukázal v dobrom svetle aj v seniorskej repre. Mám v pláne hrať svoj hokej, nasávať skúsenosti a neustále sa zlepšovať. Čo sa týka MS, tak ďaleko sa nepozerám, sústredím sa na Nemecko,“ povedal Petrovský pre Nový Čas, ktorého pozvánka zastihla v čase, keď si už doma užíval s najbližšími.

„Dozvedel som sa o tom doma, keďže som akurát pred tromi dňami priletel z Kanady po sezóne na Slovensko. Bol som práve s rodinou a najbližšími, keď som dostal správu od pána asistenta trénera Frühaufa. Ako som povedal, bol som z toho prekvapený, ale určite príjemne,“ dodal hokejista draftovaný Minnesotou Wild z celkového 185. miesta.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});