Prestupové fiasko Slovana? Jasný odkaz trénera Weissa

Luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues (28) púta skôr pozornosť škandálmi ako futbalovým umením na ihrisku.

Luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues (28) púta skôr pozornosť škandálmi ako futbalovým umením na ihrisku.

Fotogaléria

Po reprezentačnej prestávke nedorazil na Tehelné pole, na čo okamžite zareagoval tréner Vlado Weiss starší. Vylúčil ho z tímu a dva týždne trénoval len individuálne s kondičným trénerom.

Slovan cez víkend po remíze s Dunajskou Stredou spečatil titul a osláv na Tehelnom poli sa zúčastnil aj Gerson, ktorého hlavný kouč omilostil. Opäť trénuje s A-tímom, no vyzerá to na jeho koniec v Slovane.

Luxemburčan s portugalskými koreňmi je v Bratislave na hosťovaní do konca kalendárneho roka z ukrajinského Dynama Kyjev. V zmluve je opcia aj na trvalý prestup. Belasí túto možnosť pravdepodobne nevyužijú a v hre je aj alternatíva, že klub predčasne ukončí jeho hosťovanie. Gersona sa chce zbaviť už aj ukrajinský klub, ktorý s ním už nepočíta.

Rodrigues necestoval pred týždňom na ligový zápas do Žiliny. Novinári sa po zápase pýtali na jeho budúcnosť v Slovane, opakujúce otázky Weissa vyrušili: „Nepýtal by som sa na Gersona. Nebudem ho stále komentovať od rána do večera. Je v kádri, dostal odo mňa disciplinárny trest. Nebol nominovaný, hrali iní hráči. Bodka,“ rázne odkázal pred viac ako týždňom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});