Slovan vybojoval rekordný štrnásty titul: Weiss schladil oslavy slovami o konci!

Oslavy, aké Tehelné pole už dávno nezažilo! ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. ...
  • Zdroj: TASR

Oslavy, aké Tehelné pole už dávno nezažilo! ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Šiestu majstrovskú trofej za sebou v Niké lige si belasí zaistili v sobotu bezgólovou remízou na domácom ihrisku s DAC Dunajská Streda v 5. kole nadstavbovej skupiny o titul.

Kmotrík chce posilniť

Okrem hráčov si majstrovské oslavy priamo na ihrisku vychutnával aj generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml., no zároveň už myslel na to, ako ešte viac zlepšiť postavenie klubu.

„Ja som presvedčený, že Slovan bude o rok silnejší. Nerád by som predbiehal, veci sú v pohybe a uvidíme, ako sa to vyvinie,“ uviedol na rovinu Kmotrík, ktorý zdôraznil, že okrem vhodného posilnenia mužstva by chcel dosiahnuť ešte jeden cieľ:

„Podarilo sa nám naplniť sezónne ciele, chceli sme hrať skupinu v niektorej z Európskych líg a podarilo sa nám aj dostať ľudí na tribúny. Ale máme obrovský priestor na zlepšenie, lebo stále nie sme úplne tam, kde by sme chceli byť. Nemáme vypredaný každý zápas, to je méta, ktorú by sme chceli dosiahnuť. Aby chodili ľudia aj na ligu ako v Česku na Slaviu či na Spartu. Lebo to je obrovská výhoda nielen športová, ale aj ekonomická.“

Futbalisti Zlatých Moraviec vypadli z najvyššej súťaže.
Po majstrovi poznáme aj zostupujúceho: Zlaté Moravce opúšťajú najvyššiu súťaž po 14 sezónach Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk