Slovan vybojoval rekordný štrnásty titul: Weiss schladil oslavy slovami o konci!

Oslavy, aké Tehelné pole už dávno nezažilo! ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. ...
  • Zdroj: TASR

Oslavy, aké Tehelné pole už dávno nezažilo! ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Šiestu majstrovskú trofej za sebou v Niké lige si belasí zaistili v sobotu bezgólovou remízou na domácom ihrisku s DAC Dunajská Streda v 5. kole nadstavbovej skupiny o titul.

ROZPRÁVAL SA S OTCOM

Vo veku 34 rokov už má tých zápasov za sebou viac ako pred sebou a nastáva otázka, či prišiel čas na zavesenie kopačiek na klinec.

Idem zo dňa na deň, snažím sa dohnať, čo som zameškal, ešte si schuti zahrať a po sezóne sa rozhodnem. Rozprávali sme sa o tom s otcom, čo ďalej, ak by som skončil. Poviem to rovno, že som stále hráč a rozmýšľam nad tým, aby som hral čo najdlhšie. Je ťažké skončiť. Veľa času trávim s Martinom Škrtelom a vidím, že aj pre neho bolo ťažké skončiť a niečo si nájsť, čo človeka napĺňa,“ vyhlásil účastník majstrovstiev sveta aj Európy, ktorý zatiaľ presne nevie, čo by po kariére robil.

Chcel by však zostať pri futbale. „Mám aj myšlienky, že možno ísť trénerskou cestou, alebo robiť niečo v manažmente. Urobím všetko pre to, aby som hral futbal čo najdlhšie, ale viem, že koniec je zo dňa na deň bližšie,“ zarmútil svojich fanúšikov Weiss.

Hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st..
Weiss debatoval s majiteľom o posilách: TOTO potrebujeme v lete Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk