Weiss ml. zvažuje rázne rozhodnutie: Takto sa to už ďalej nedá!

Kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml. si užíva naplno majstrovské oslavy, no zároveň priznáva, že zvažuje veľké rozhodnutie. ...
  • Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml. si užíva naplno majstrovské oslavy, no zároveň priznáva, že zvažuje veľké rozhodnutie. Takto to už ďalej nejde!

FOTOGALÉRIA: Slovan - Dunajská Streda

Majstrovské oslavy v tieni pochybností ohľadom budúcnosti! Kapitán Slovana Vladimír Weiss ml. sa vrátil do zostavy belasých v domácom zápase proti DAC (0:0), v ktorom jeho tím spečatil zisk šiesteho majstrovského titulu po sebe. Hral prvýkrát od začiatku marca, keď utrpel zranenie prsného svalu. Predtým sa dlhodobo trápil s problémami s achilovkou.

Weiss ml. po stretnutí v rozhovore pre šport.sk priznal, že zvažuje koniec kariéry po tejto sezóne! "Určite áno, pretože takto sa to už ďalej nedá, nepomáha to v prvom rade klubu, ktorý je vždy najdôležitejší a takisto to nepomáha na pohode ani mne," hovoril otvorene kapitán Slovana s tým, že definitívny verdikt ohľadom svojej budúcnosti urobí po skončení sezóny.

Hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st..
Weiss debatoval s majiteľom o posilách: TOTO potrebujeme v lete Zobraziť článok

Napriek dlhej absencii sa Weiss ml. v zápase s Dunajskou Stredou podľa vlastných slov cítil dobre. "Dnes som sa však cítil výborne. Od Trnavy som bol na tom oukej, držala mi aj achilovka a stane sa taká vec, že spadnem a mám zranenie, aké žiadny iný futbalista možno ani nemal – natrhnutý prsný sval,  takže mi niečo možno aj naznačuje, že by som mal skončiť, ale v tejto veci budem tvrdohlavý a budem sa snažiť ísť čo najdlhšie," dodal Weiss ml.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});