Video, ktoré rozdelilo internet na dva tábory: Obrovská potupa pre Lionela Messiho!

Jeden z najlepších futbalistov histórie sa dočkal poriadnej potupy! Lionel Messi (36) v priebehu tohto týždňa vypadol zo severoamerickej ...
  • Zdroj: Northfoto

Jeden z najlepších futbalistov histórie sa dočkal poriadnej potupy! Lionel Messi (36) v priebehu tohto týždňa vypadol zo severoamerickej Ligy majstrov CONCACAF, keď s Interom Miami nestačil na Monterrey. To ale nebolo všetko. Potom sa do neho totiž ostro pustili fanúšikovia mexického tímu. Video okamžite obletelo všetky sociálne siete!

FOTOGALÉRIA: Obrovská potupa pre Lionela Messiho!

Messi sa musel zmieriť s tým, že tento rok do jeho bohatej zbierky trofejí nepribudne pohár pre víťaza severoamerickej Ligy majstrov CONCACAF. Inter Miami vo štvrťfinále podľahol Monterreyu 1:3 a so súťažou sa rozlúčil. 

​Priaznivci mexického celku mali z postupu takú radosť, že argentínsku superstar zahanbili málo vídaným spôsobom. Zohnali si Messiho dres, po ktorom následne so smiechom a zúrivosťou šliapali, skákali a tancovali.

Všetko si navyše nahrali na video, ktoré sa dostalo na internet a je hitom sociálnych sietí. Zatiaľ čo niektorí futbaloví priaznivci sa ich oslave postupu smejú, iní ju kritizujú a považujú za zbytočné prilievanie oleja do ohňa. 

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});