Obrovský záujem o slovenského futbalistu: Chcú ho v najlepších európskych ligách!

Nedávno dostal premiérovú pozvánku do seniorskej futbalovej reprezentácie. O mladého Slováka je veľký záujem v najlepších európskych ...

Nedávno dostal premiérovú pozvánku do seniorskej futbalovej reprezentácie. O mladého Slováka je veľký záujem v najlepších európskych ligách, potvrdil to jeho agent.

Fotogaléria

Dvadsaťjedenročný slovenský futbalový stredopoliar Tomáš Rigo nedávno dostal premiérovú pozvánku do seniorskej reprezentácie. Tréner Francesco Calzona ho nominoval na prípravný dvojzápas proti Rakúsku a Nórsku. Podľa najnovších informácií sa hráčovi českého Baníka Ostrava črtá prestup do zvučných európskych súťaží.

Jeho agent Martin Štěpanovský v podcaste Kudy běží zajíc prehovoril o budúcnosti mladého slovenského reprezentanta a naznačil blížiaci sa prestup. "V rámci našej agentúry sa o ňom intenzívne bavíme. Vo veku už čochvíľa 22 rokov nie je na čo čakať,“ vyhlásil a trhovú hodnotu Riga odhaduje na zhruba dva milióny eur.

Zdá sa, že futbalistovi Sparty Angelovi Preciado sa doma škandál v Duplexe prepiekol.
Manželka futbalistu ostro zareagovala na pikantné video: Rozvod kvôli nevere s blondínkou? Zobraziť článok

Štěpanovský pre šport.sk potvrdil, že o Riga je záujem z najlepších európskych súťaží. "O hráča je záujem aj v najlepších európskych ligách, aktuálne však riešime, ktorý krok by bol pre Tomáša najlepší, pretože registrujeme záujem o neho z viacerých krajín."

Tomáš Rigo prišiel do Ostravy minulý rok v lete zo Slavie Praha, ktorá si na slovenského futbalistu udržala predkupné právo. To znamená, že Slavia môže Riga získať späť, ak dorovná akúkoľvek najlepšiu ponuku. S návratom do Slavie by však musel súhlasiť aj samotný hráč.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});