Útočník Calgary Pospíšil prehovoril: Príde na MS do Čiech aj bez brata?

Prvú sezónu v NHL má o pár dní za sebou! Reč je o útočníkovi Martinovi Pospíšilovi (24), ktorý dostal v tomto ročníku šancu od manažmentu ...
  • Zdroj: SITA/AP

Prvú sezónu v NHL má o pár dní za sebou! Reč je o útočníkovi Martinovi Pospíšilovi (24), ktorý dostal v tomto ročníku šancu od manažmentu Calgary Flames v prvom tíme a chytil sa je bravúrne. Pre náš portál hodnotí sezónu a vyjadril sa aj k účasti na májových MS v Česku.

FOTOGALÉRIA: Martin Pospíšil o MS

Šikovný útočník Martin Pospíšil bol klubom Calgary Flames draftovaný už v roku 2018, ale až v tomto ročníku dostal konečne šancu v prvom tíme. Bolo to spôsobené aj tým, že mal v minulosti viackrát otras mozgu a iné zdravotné šrámy. Napriek tomu ukázal veľkú silu a na svoju šancu si počkal. A teraz svojimi výkonmi potvrdzuje, že si ju právom aj zaslúžil!

„Pred pár mesiacmi sa mi to mohlo iba snívať, že budem takto pravidelne nastupovať za prvý tím Calgary a hrať ešte aj v prvej formácii. Ďakujem manažmentu klubu, že mi dali šancu. Veľmi si to vážim a snažím sa v každom zápase odvádzať na ľade maximum,“ vyjadril sa na úvod pre Nový Čas Martin Pospíšil.

Bol zápas s Nórskom pre trénera Craiga Ramsayho posledným na slovenskej lavičke?
Ramsayho konflikt s reprezentantom pokračuje: Na MS ho neuvidíme! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});