Rodrigues zo Slovana má ďalší problém: TAKTO si užíval v bratislavskom klube!

Jedna z najnovších posíl Slovana Bratislava, Gerson Rodrigues (28), si stále odpykáva trest od trénera Vladimíra Weissa st. (59), ktorý ...

Jedna z najnovších posíl Slovana Bratislava, Gerson Rodrigues (28), si stále odpykáva trest od trénera Vladimíra Weissa st. (59), ktorý dostal za neskorý návrat po poslednom reprezentačnom zraze.

Fotogaléria

Podľa najnovších príspevkov sa však Luxemburčan príliš neponaučil a aktuálne si užíva bratislavský život.

Na instagramovom proile futbalova.lopta sa objavila snímka, podľa ktorej sa mal Rodrigues počas víkendu nachádzať v jednom z podnikov nášho hlavného mesta.

„Poznáte niekto Gersona Rodriguesa? Lebo včera nám v klube kúpil vodku s džúsom a Red Bullom,“ znel popis k fotografii.

Útočník, ktorý je v tíme "belasých" aktuálne na hosťovaní z ukrajinského Dynama Kyjev, bol na konci marca odsúdený na 18 mesiacov väzby s podmienečným odkladom z dôvodu troch prípadov násilia, ktoré zahŕňali napadnutie a ublíženie na zdraví.

Dostala takýto zásnubný prsteň.
Poznáme cenu Shiffrinovej zásnubného prsteňa: TOTO si len tak niekto nedovolí! Zobraziť článok

Tréner najúspešnejšieho slovenského klubu Vladimír Weiss st. tvrdí, že o osude 28-ročného Luxemburčana sa rozhodne už v najbližších dňoch. 

„Samozrejme, že som sa s ním po jeho príchode rozprával. Zatiaľ som ho dal mimo mužstva a uvidíme, čo nám prinesú najbližšie dni. Má s nami profesionálnu zmluvu, takže to musíme rešpektovať. Je jednoduché niekoho vyhodiť, no ťažké je riešiť tú danú situáciu, ktorá niekedy vznikne,“ vyhlásil tréner Slovana v rozhovore pre Nova Sport.

Juraj Slafkovský v drese Montrealu Canadiens.
Bývalá hviezda NHL odhalila nové skutočnosti: TENTO muž zariadil Slafkovského úspech! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});